TWS kulaklık alacağım. Bunun icinde 350-450 TL civarı bir butce ayırdım. İnternette dolaşırken birkac model sectim fakat hangisini tercih edeceğim konusunda kararsızım. Araştırırken bazı bulduğum modeller aşağıdadır. Bunun haricinde sizlerin de onerilerinizi bekliyorum. Kulaklıkta aradığım ozellikler;

* Silikonlu olması.
* Genel olarak dengeli bir muzik performansı.
* Kucuk olması ( attığım modellerdeki gibi)

Kendimce bulduğum modeller;

TaoTronics SoundLiberty 97 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce TaoTronics SoundLiberty 97 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

JLab Go Air TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce JLab Go Air TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

JLab JBuds Air Icon True Wireless IP55 Kablosuz Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce JLab JBuds Air Icon True Wireless IP55 Kablosuz Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Oppo Enco Buds TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Oppo Enco Buds TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Haylou GT1 Pro TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Haylou GT1 Pro TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Edifier X3 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Edifier X3 TWS Kulak İci Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com