Adet duzensizliği ve ovulasyon testi
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Adet duzensizliği ve ovulasyon testi
-
27-09-2022, 04:47:20Merhaba arkadaşlar. Ben 9 aylık evliyim. Son 2,3 aydır eşim ile cocuk duşunuyoruz ancak adet duzensizliğim sebebi ile nasip olmadı. Duğunden once hemen cocuk istemediğim icin adet gunum dışında 3 aylık iğne vurundum aile hekiminin tavsiyesi ile. İlk bir kac ay hic adet gormedim. Son bir kac ay da , oluyorum uzun suruyor, 1 ayda hem adet kanaması hem kahverengi akıntı goruyorum gibi değişik şeyler. Bu ay da 2 kez adet oldum ve son adetim biteli 8-9 gun oluyor. Son 2,3 gunu cocuk istediğimiz icin değerlendirdik. Ancak bugun kahverengi akıntım oldu. Bir onceki ay adetten sonra yumurtalama gunlerimde bu şekilde olduğunda doktora gitmiştim ve ovulasyon kanaması olabileceğini soylemişti. Bu ay yine olunca ovulasyon testi yaptım. Gorselini paylaşacağım. Bu arada en az 3,4 doktor değiştirdim ve hepsi hicbir şeyin yok diyorlar. Alttan muayene, hormon testi ,kan testi herşey normal diyorlar ama ben bu şekildeyim. Ve artık ister istemez cok stres yapmaya başladım. Bir fikri olan var mı ?