Herkese merhaba,

Kendim faydalandığım icin sizlere de belki vesile olur diyerek tecrubemi paylaşmak istedim.

Adetin 2. Gunu başlayıp 10yk bal+ 10 silme tk corekotu + 10 ck tarcını karıştırıp her sabah ac karna 1 yk kadar tukettim. Balın saf olması gerekiyormuş bu yuzden internetten araştırıp aldım marketten değil.

Bende gec yumurtlama sıkıntısı vardı onceki ay 25. Gun catlamıştı yumurtam ve bu kuru uyguladığım ay 16. Gunde catlama oldu.

Catlamadan tam 11 gun sonra erken gebelik testiyle hamile olduğumu oğrenip kan vererek teyit ettim. Henuz yolun cok başındayım fakat benim durumumda olup konuyu gorebilecek insanlara bilgi vermek istedim.

Şunu da belirtmem gerekiyor ki bazı kadınlarda bu kur kist yapmış. Sanıyorum ki zaten zamanında yumurtlayan kadınlar icin erken olgunlastirip kistlestirebiliyor o sebeple dikkatli kullanmak lazım sadece hamile kalma amacıyla olmamalı.

Umarim birilerine faydalı olur ve lutfen kendiniz de araştırıp karar verin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes guzel haberler alsın inşallah