Selam abilerim arkadaşlarım.

Son olarak doktorlar kesin bir karara vardı ve hem burnumdaki kemiği duzeltmek icin hem de sağ gozumun ustunde iltahap/enfeksiyon belirli olmayan bir şey olduğu icin kesinlikle ameliyat olmam gerekiyormuş.

Yaklaşık 2000 lira civarında bir ucret istediler. Onca şey yetmezmiş gibi bir de karşımıza bu cıkınca artık aileme daha fazla yuk olmama kararı aldım ve muzik hayatımı sonlandırmaya karar verdim.

Zaten muziğe karşı son zamanlarda fazlasıyla soğumuştum. Aileme ameliyat icin muzik aletlerimi satmaya karar verdiğimi soyleyince olumsuz cevap verdiler. Sağ olsunlar dunyanın en iyi ailesine sahibim ve hic bir zaman hic bir şeyimi eksik etmediler.

Ama ben yine de onları ileride bir şekilde ikna etmenin yolunu arıycam ve muzik aletlerimi internetten satışa cıkarıyorum. Ozur dilerim cok uzattım ama bazılarınız neden satıyorsun gibi sorular sorabilir

Ameliyat İcin Muzik Aletlerimi Satıyorum

1-) Elektro Gitar

2-) Akustik Gitar

3-) 12 Telli Gitar

4-) Klasik Gitar

5-) 15 Watt Gitar Amfisi

6-) Gitar Efekt Pedalı / Dijital Prosesor

Aletlerin yanında gerekli jak, power kablolarını vs. eksiksiz vericem.

Elektro Gitar: Yaklaşık 1 sene once cok guvenilir birisinden aldım. Tertemiz kullandım. Hicbir şekilde sorun, cizik vs. yoktur. Ayrıca Cift Humbucker manyetikli ve 5 switchli olduğundan her turlu muziği yapabilirsiniz. 2007 yılında Limited etiketiyle uretilmiş bir gitar olduğundan ve daha uretilmediğinden dolayı zaman gectikce değerlenebilir

Fiyat: Normalde fiyatı 600 dolar civarında. Ben 1000 TL istiyorum. Yanında 50 TL'lik kilitli askısı ve 80 TL'lik şifreli korunaklı kılıfını vericem.

Akustik Gitar: İşte satarken belki de en cok uzuleceğim gitar. Gercekten sahip olduğum icin bu zamana kadar cok şanslı hissettim. LTD/ESP markalı bu akustik gitar, yurtdışından geldi. Uzerindeki ağac ozel, egzotiktir. Uzerine sonradan taktırdığım 300 dolarlık bir cihaz var.

Herhangi bir ciziği yok. Varsa da bu zamana kadar gormediysem cok kucuktur. Sadece gorunmeyen bir noktada, defo olmayan fabrikadan oyle cıkan ufak bir boyanmamış yer var. Orayıda gitar kendisiyle mukemmel bir şekilde suslemiş zaten.

Fiyat: Zaten Turkiye'de sınırlı sayıda olan gitarlardan. Ustune bir de sırf 300 dolarlık cihaz taktırınca kalite baya yukarılarda. Normalde 1500-2000 civarında edebilecek olan bu gitara ben 1000 TL istiyorum.

12 Telli Gitar: Yine Turkiye'de cok az bulunan bir muzik aleti. 12 telli gitar, tonuyla birlikte hem gitar ezgilerini hem de bağlama sesini yakalayabileceğiniz bir alettir.

Fiyat: 500 TL

Klasik Gitar: İclerinde oylesine zaman gecirmelik kullandığım bir gitar. Valencia marka bu gitar, oğrenci gitarları arasında en ustun kaliteli olanıdır.

Sapında ufak kırıklar var. Onların tamiri falan halledildi. Sapasağlam hicbir problemi olmadan, kaliteli ses ile calınıyor.

Fiyat: Normal fiyatı 250 lira iken 150 liraya vermeyi duşunuyorum.

Amfi

Cort 15 Watt Amfidir.

Fiyat: İnternet fiyatı 320 lira. Ben 200 lira istiyorum.

Efekt Pedalı / Prosesor

Fiyat: Normalde 80 dolar fiyatı vardır. 100 lira istiyorum. Gri tuşlardan bir tanesini sonradan yapıştırdığım icin yavaş basmak gerekiyor sadece.

Epey uzun bi konu oldu. Birden fazla foruma acmayı duşunuyorum bu konuyu. Telefonumun kamerası cizik olduğundan aletlerde cizik mi var sorusu aklınıza gelmesin

İyi akşamlar