Merhaba, Hepsiburada uzerinden 15.08.2020 tarihinde Samsung Turkiye garantili Galaxy Buds Live (Siyah) kulaklıklarını satın aldım. 1 ay sonra garanti suresi bitecek. Kulaklıklarımdan oldukca memnundum. İki yıl gecmesine rağmen hala ozellik guncellemesi almaya devam ediyor. Son zamanlarda yaşadığım bariz bir şekilde kendini belli eden sol kulaklıktan genel olarak ses az geliyor. Şarkı, video, ses vs acınca sağ kulaklık ve sol kulaklık olacak şekilde sırasıyla cıkarıp tek tek takıp deniyorum, sol tarafın sesi sağ tarafın sesine gore cok az geliyor. Galaxy Wearable uygulaması uzerinden kulaklıkları sıfırladım fakat bir işe yaramadı. Bir cozum buldum fakat o da tam cozum sayılmaz: Kulaklıkları Galaxy Wearable uygulaması uzerinden sağ sol kulaklık dengesi yaparken ses dengesini hafif sol tarafa kaydırınca sesi artıyor fakat bu sefer de sağ sol dengesizliği oluşuyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu sorunun kesin bir cozumu var mıdır?

NOT: Kulaklıkta bu zamana kadar herhangi bir bağlantı sorunu, kopmalar, bağlanmama gibi sorunlar oluşmadı. Oyle bir sorun hala yaşamıyorum. Sol kulaklıktan az ses gelmesi haricinde hicbir sorun yaşamıyorum.

• Galaxy Wearable, son surum*
• Samsung Galaxy A50, Android 11*
• Galaxy Buds Live, son surum*
• Samsung Turkiye garantili, 15.08.2020*

Dosya Ekleri Screenshot_20220719-211543_Galaxy Buds Live Manager.jpg 31,1 KB · Goruntuleme: 22