Merhaba bayanlar...
Bu yontemi bircoğunuz bir şekilde duymuş olabilir, belki denemiş olanlar da vardır.
Bu yontem eski zamanlardan gunumuze dek gelmiş olan ve yurt dışında da bilinen bir yontem ve yabancı internet sitelerinde de mevcut, hatta videoları bile var... (Bio enerjik bir yontem sanıyorum)
Cevremde bircok kişide denedim zamanında ve gerek evlilik yaşı, gerekse cocuklarının sayısı cinsiyetleri hep doğru cıktı. Hatta oyle ki rahmine yerleştikten sonra duşuk yaşayan (erken duşuk değil dikkat) bir tanıdığımın ve başka bir kişinin kurtaj olduğu bebeği bile cıktı bu yontemle. Annemin arkadaşı idi birisi ve goz yaşlarını tutamadı, cok kotu oldu...
Bu yonteme inanırsınız-inanmazsınız bilemem, ben gozlemlerimce ve denediklerimce soyluyorum, belki sizler de denersiniz diye...
Şimdi yontem şu kızlar;

Evlenme Yaşı İcin;

Malzemeler:

1 altın alyans (taşsız)
Bakılacak kişinin sac teli
1 bardak su

Kopardığınız sac telini altın alyansa bağlayın. (Duğum yerinin ucu sarkmasın yalnız, koparın)
Sonra bir bardak suyu bakacağınız kişi 3 İhlas suresi ve 1 Fatiha suresini okuduktan sonra hic konuşmadan ve konsantre olarak bardağın yarısına kadar su bırakacak şekilde 3 yudumda icsin.
Sonra o altın yuzuğu avucunun icinde sımsıkı tutup bıraksın.
Sonra sac telinin ucunda bulunan alyansı bardağın icine sokun, ama sakın suya değmesin ve ne siz ne yanınızdakiler hic konuşmasın.
Elinizi cok iyi sabitleyin bardağın icinde.
Bir muddet sonra hareketlenme başlayacak.
Yuzuğun bardağa her carpışını doğru bir şekilde sayın (sayma işlemini de icinizden yapmalısınız, hic konuşmak, fısıldamak yok), yuzuğun kendiliğinden durduğu sayı sizin evlilik yaşınız olarak cıkıyor...
Yalnız tamamen durduğuna emin olmalısınız.
Eğer cok az durup yine devam ediyorsa, kişi o yaşta başından onemli bir olay gecirmiş sayılıyormuş. (Bu noktada cok emin değilim ama).
Siz en son tam olarak durduğunu evlilik yaşı olarak saymalısınız...
Baktıktan sonra o suyun tamamını iciyorsunuz...
Yalnız tum bunları yaparken hic konuşmamalı, gulmemeli ve tamamen konsantre olmalısınız.
Kac kez yaparsanız yapın sonucun aynı olduğunu goreceksiniz kızlar

Gelelim kac cocuk olacağı ve cinsiyet bolumune...

Kac Cocuk ve Cinsiyet İcin;

Yine sac teli bağlı olan yuzuğu sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) acıyor ve diğer elinizle yuzuğu sol avucunuza 3 kez dokundurup cekin ve sonrasında yuzuğu elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun uzerine sabitliyorsunuz. (Sol avucta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yuzuğun dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yuzuğun dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yuzuk avucunuz uzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Cıkan sonucta; sırasıyla cinsiyetleri ve kac cocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...

Benim ve eşimin evlilik yaşımız doğru cıktı. (Evli olan yaptığım kişilerin de doğru cıktı)
Cocuğumuz ise 3 tane gorunuyor, bakalım...
Bu arada bu yontemi eşlerinize de yapabiliyorsunuz gerek evlenme yaşı gerek cocuk icin, aklınızda olsun, erkeklere de uygulanıyor yani...
Tabi ki herşeyi Rabbim bilir, fakat bunlar eski cağlarda kadınların kullanılıp doğruladığı ya da var saydığı bir yontemmiş. Tıpkı diğer cinsiyet tahmini yontemleri gibi...

Bir anket de acıyorum topiğe ve lutfen deneyecek olanlar konsantre olup o şekilde uygulayıp ankete katılsınlar...
Ama cinsiyet icin geri donuşler topiği cevaplama yoluyla da olsun, en azından dunyaya gelmiş bebekler icin, ya da ultrasonda kesin belli olanlar icin...
Bakalım, biz de buradan Kadınlar Kulubu istatistiği cıkaralım