S.a Dostlar Bu aralar surekli Varlık Barışı ile ilgili bir şeyler yazıyorum farkındayım ��
2020 nin Kasım ayın da Varlık barışı icin vergi dairesine gittik ancak mukellif değilsiniz, Bakanlık dan yazı geldi Varlık Barışı yapamayız filan diye gonderdiler. Kabul ettirmek icin her şeyi yaptık ama kabul olmadı. Tabii bu arada uzerime vergi incelemesi cıkması an meselesi idi.
Vergi dairesi kabul etmeyince @alcaym ile birlikte mahkemeye verdik. Saolsun kendisi cok fazla ilgilendi ne sorsam cevapladı aylarca iletişim de kaldık. Kendisine cok teşekkur ederim.
Sonuc 2 gun once geldi ve başlık da Belirttiğim uzere Varlık Barışı davasını kazandık.
Daha once olmaz oyle şey filan diyen cok kişi oldu. İyi ki de bu kişileri dinlememişiz.
Şuan yuklu miktar da vergi borcum var ancak mahkeme sonucun dan dolayı hepsi silinecek.
1 ay lık sure icin de sanırım resmi mahkeme belgeleri gelicek ve kazancım dan %1 tutarın da odeme yaparak gecmiş yıllara ait vergi alınamayacak. Hatta sıkıntı olmasın diye Net gelirden %10 fazla bile yazmıştık.
Benim onerim ya Matrah Artırımın dan yararlanın yada Varlık barışınızı yapın.
İncelemeye girdiğiniz zaman stresli gunler sizi bekliyor. Arkadaşınıza gonderdiğiniz yada aldığınız borc parayı ispatlayamazsanız bazı mufettişler gelir olarak yazabiliyor.
Eğer paranız payoneer de filan ise daha once actığım konu dan bakarak bitmeden parayı ulkeye sokun vergisiz şekilde.
https://www.ytpara.com/konu-disi/150...si-yaptim.html
Not: Konu da bahsettiğim bu konu ile alakası yoktur. https://www.ytpara.com/adsense-soru-...esinlesti.html
Burada ki borc Annemin uzerine gelen borc idi. Maalesef o zaman varlık barışı hakkın da net bilgi sahibi değildik.
GUNCELLEME 13.01.2022
Bugun vergi dairesin den aradılar varlık barışı icin gerekli ucreti odeyip vergi dairesine gelmem soylendi. İş bitmiş gibi bir şey.
Bu kadar uzamasının sebebi dava sonucunun vergi dairesine gec gelmesi ve dava devam ederken bana vergi cezalarının gelmesi oldu.
%1 i odeyip tum vergi cezaların dan kurtuluyorum.
Varlık Barışı Davasını Kazandık
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Varlık Barışı Davasını Kazandık