2 senelik evliyim. 1.5 senedir cocuk istiyorduk olmuyordu. 5-6 aydan sonra şuphelenip devlette kontrole gittim. Bakılıyor yumrtan iyi bu ay olabilir olmuyor sonra klomen yardımı yine olmuyor bursaya sevk etti. Ozele gttim hayath. Bir kadın doktor cok ovulen biri gittim aynı kontrol olmuyor snra HSG cekelim dedi tamam dedk masraf 1.5 sag tup kapalı dedi acılmış olabilir dedi ertesi ay yine boş başından savdı tup bebek dedi moralimi bozdu istemedim. Yontem değiştircegine moral vercene dediği bıraktım tiktokta goryordum oneri(...) ovulasyon test yumrtlmayı gorerek değerlendirin en başta nasip işi her zaman. Aldım kadının takibi ilgisi hoşuma gitti. Yumrtlama gordum 1. Deneme 2. Deneme olmadı ama icimdeki ses bırakma 3. Cude olucak diyodu yumrtlama gordum değerlendirdik gunume daha varken gercekten hissediyosunuz ve ruya gormuştum test yaptım pozitif inanamadım kadın tebrik ediyor ben inanmıyor. Başka doktora gittim keseyi gorduk. Amacım reklam diil kendime sozumdu hamile kalırsam umut olarak paylaşıcaktım onu yaptım sırada cocuk sevindirme sozum var onu yapıcam. nice rahatsızlık olan kadınlar anne oluyor yumrtlama takiple ben 1.5 bekledim 15 sene sonra yaşıyan var bu mutluluğu. Sadece onerimdir.3 aylık olduk şimdikur soğan,incir kurleri hormon takipsiz doktorsuz kotu sonuclara yol acabiliyor denedim umutsuz. Dediğim sayfada yumrtlama masajları motive onerileri mevcut yaptım faydasınıda gordum sayfaya goz atın derim . Amacım kesinlikle reklam diil ben kendi yaşadıgımı anlattım ve naptıgımı kendime sozum olarakta yazdım paylaştımİsteyen her kadına bu tomurcuk nasip olsun bir iki ornek paylaşıcam