Kizlar merhaba
Ben bu ay 15 gun hayit otu kullandim. 3.gun kendimde farklilik hissetmeye basladim goguslerim dolgunlasti akintim cogaldi vs
Yumurtlamadan 2 3 gun sonra lekelenme oldu kahverengi ama cok az. Once sık iliskiye girdigim icin tahris olablir die dusundum ama 4 5 gun devam edince doktora gittim dedimki ben hayit kullandim aacaba kist mi yapti o yuzden mi bole lekelenme oldu olablir yumurta buyutuyo kurler dedi sonra bakti deidki kist vs yok ama sagda 5 yumurtan var dedi hemde bu amh ile dedi (muayneye adete 1 hafta 10 gun kala gittim ) herlde o donemde benim gbi dusuk amh icin yumurta fazlaydi nese dediki hatta adet olunce gel bi bakalim hormonlara hayit ise yaramismi dedi. Nese ben ciktim o gun ve ertesi gun hic gelmedi cuma gunu koltuk cektim sonra bi agri oldu ve lekelnme tekrar basladi 8 gun oldu adete 3 gun var gebelik testi yapmadim cunku yumirtlamadan 2 gun sonra zaten yerlesme olmaz hadi oldu bu kdr uzun surmez doktor enfeksiyon kist vs yok dedi hayit hormonlarimimi degstrdi acaba bi yeri yaparken bi yeri mi bozdu basina bole bi durum gelen arkdas var mi
Hayıt otu ve lekelnme yasayanlar
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hayıt otu ve lekelnme yasayanlar