Arkadaşlar tam 6 aydır korunmama rağmen gebelik oluşmadı hicbirşekilde, adet dongum bazwn 1 hafta erken bazen 1 hafta gec bazende gunu gunune , 1 aydır doktora gidiyorum tevadi icin ve bana yumurtaların tembel gibi dedi ozellikle sağ yumurtalık. Solda ise 17mm ile başlayan yumurtam buyudu buyudu ve catlamayıp neredeyse 5cm kist oldu ve progestan ilacla tedaviye başladı doktor gunde 3 tane 100ml dı ilac ilac bittiğinde kistim 2cm duştu . 11 martta bitti ilac doktor bir hafta on gun adet olmazsan gebelik testi yapacaz dedi cok umutluydum goğus ağrım ve uyku hali aşırı derece vardı halada aynı bende 15 martta adet oldum yani bugun 2. Gunum adette ağrımda var ama kanamalarım cok az :/ kafam cok karışık. kist vardı eskiden adet olurken parca şeklinde goren ben 3 aydır sulu akışkan ve az adet goruyorum bu cok uzgunum . Benim durumumda olan başka biri varmı ? Bu arada en onemli kısmı atladım yumurtam kendi kendine catlamıyor bunu oğrenmiş oldum yani tedaviye başlar başlamaz? Sizce direk catlatma iğnesimi olucam?