Bilmiyorum belki silersiniz bu konuyu belki guler gecersiniz sevgili adminler. bir zamanların şaşalı sitesinin sokulduğu halin trajedik oykusudur yazmak istediğim. son zamanlarda online uye sayısından sitenin bitik olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz gerci. vaktiyle cok paraların donduğu, bilgilerin, taktiklerin paylaşıldığı bu siteyi ilgisizlik cop etti. coluk cocuk, it kopuk doldu siteye. kemikleşmiş kaliteli bilgi sahibi uyeler terk etti gitti. sitede coğu zaman ne bir admin ne bir moderator var. Adamın biri kafayı cekip cekip sabahlara kadar post atıp duruyor kimsenin umrunda bile değil. Neden? cunku o bilge hırsızlık nasıl yapılır tek konu altında topladım diye erkeklik yapıyor. ah pardon hırsızlık dedim spam diyecktim dilim surctu.
herkes herkesin hakkında atıp tutuyor yine kimsenin umrunda değil. adam daha dun uye oluyor, ilk postu hakkımda şikayet konusu oluyor, bunu birileri onaylıyor. ticari faliyetimize zarar veriyor bu adam ve tek bir kişi yok ki buna mudahale ettirelim. burada ticari faliyet ve bilgi paylaşımı bitti diye terk ettiniz. biraz ahde vefa olsa şu acınası hale duşermiydi bu site. bu site admininden onaysız uyesine kadar hırsızların cirit attığı ve hırsızlığın adına spam dedikleri bir site. haram yemekten mi bu kadar yozlaştı bu insanlar? nasıl bu kadar midesiz oldu bilmiyorum.
bugun hakkımda şikayet konusu acıldı. @Rewossky girdi baktı cıktı.kimse bana adamın ettiği kufurleri sormadı. kanalları aldı odeme yapmadı sonra ben kanalların şifresini değişince ne anam kaldı ne karım ne kızım... hepsini gectim bu mahlukat Rabbimize kufur edecek kadar alcaldı. sonra geldi bide yuzsuzce ve hayasızca konu actı. konuyu şuana kadar 200 e yakın kişi okudu cıktı. bu insanlar foruma tekrar girene kadar belkide konu silinecek. belki ortada şu konuya mudahale edecek adam kalmadığı icin bi 200 kişi daha okuyacak. tamamen haklı olduğum bir konuda ticaretim lekelenmiş olacak. ama kimin umurunda???. @era @mNote @doganuzun nerde. kim bilir nerde. yaptılar cukkalarını tadını cıkarıyorlar. bari kapatın şu domaini daha zavallı bir hale duşmesin ytpara.com haydin kalın sağlıcakla. ha şu şikayet konusunu acan aşşağılık adamın bana attığı videoyuda buraya bırakayım. ergenlere bırakmayın bu forumu lutfen ...ekmeğimle ve namusumla , oynayanın gerekirse , hayatıyla oynarım
https://youtu.be/oI85gaSTogw
trajedi ytpara
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- trajedi ytpara