Arkadaşlar uzun suredir youtube ile ilgilenen biriydim. gecen ay sacma bir sebep yuzunden ortada hic bir şey yokken para kazanmam tekrarlanan icerikten oturu kapandı. Neyse dedik duzenleriz yeniden başvururuz acarlar herhalde diye duşundum ama bu arada icerik girmeye devam ettim. Hic aksatmadan tıpkı para kazanma acıkmış gibi 1 ay boyunca (tamamiyle ozgun) bakın altını ciziyorum kamera karşısına cıkıp green screen videolar yayınlarak devam ettim. başvuruya itiraz ettim kabul etmedi (benim ben olduğumu kanıtlamam gerekiyormuş!!) videolarımda benden başkası yok daha nasıl kanıtlayacaksam!
neyse dedik suresi doldu hazır guzel de ivme yakalamışım başvurayım belki acılır umidiyle dun başvuruya gonderdim
Sonuca bakar mısınız!!!
onaya gonderdiğim anda saatlik 10k izlenen kanalımın izlenmeleri cakıldı. kanal short falan değil yanlış anlaşılmasın. artık bu sistemin de kendi adamlarına hizmet ettiğini tescillemiş oldum. kıcımızı başımızı acıp da izlenme kasmıyoruz. emeğimizle bişeyler yapmaya calışırken onume sacma sapan tiktok videoları tarzı icerikler onermesini biliyorlar. vay anasını be. bırakıyorum bu mesleği. TİKSİNDİRDİLER.