Kendini Roblox direktoru olarak tanıtan bir mail geldi işte YouTube icin sponsorlu icerik paylaşımınıza şu kadar para diye. Ayrıntıları gonderdi. .scr uzantılı bir dosya ve video gonderdi maili cevirdim aşağıda
Teklifimle ilgilendiğiniz icin cok mutluyum, size tum detayları kısaca anlatmaya hazırım.
İzleyicilere kısaca RobLox oyunumuz hakkında bilgi vermeniz gerekiyor. Size bitmiş bir senaryo ve promo gondereceğiz ve bir video hazırlayacaksınız. On tanıtım olacak. Kısa ve oz. Odevin tam olarak nasıl yapılacağı hakkında herhangi bir sorunuz varsa, sorun, size cevap vereceğim.
Odeme almanın en iyi yolu nedir? Herhangi bir odeme yontemi bizim icin uygundur.
İsterseniz calışmanızın karşılığını kripto para biriminde bile odeyebiliriz, ancak bunun icin bize cuzdan adresinizi gondermeniz gerekir. Size BTC, ETH, LTC, BNB, USDT, PayPal ile sorunsuz odeme yapabiliriz.
Size bir tanıtım videosu ve RobLox'u tanıtmak icin bir sozleşme iceren medya kitimizi gondereceğim. Son teslim tarihi, sozleşmenin imzalanmasından itibaren 4 haftadır.
Sozleşmeyi imzaladığınızda, avansın %50'sini odeme detaylarınıza aktaracağım.
Medya setindeki tum malzemeleri okuduğunuzdan ve arşivi indirmek ve sıkıştırmayı acmak icin adım adım talimatları okuduğunuzdan emin olun. Hicbir şey anlamamanız durumunda talimatlar size yardımcı olacaktır.
İşte kısa bir talimat.
1. Arşivi Windows bilgisayarınıza kurun (arşivi Mega veya Dropbox'ta bulabilirsiniz).
2. Arşivi paketinden cıkarın. Arşiv icin şifre - robux (Arşivi paketinden cıkaramazsanız, WinRar Promosyonunu yukleyin arşivi acmazsanız RobLox acılmaz.
3. Promosyonu ve gercek sozleşmeyi izleyin. Lutfen arşivde bulunan sozleşmeyi doldurunuz. Lutfen doldurduktan sonra bize gonderin. Tum bunları yaptıktan sonra, işiniz icin size %50 depozito aktarmam icin bana e-posta gonderin. Tum bunlar kişisel zamanınızın 5 dakikasını alacaktır.
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
En iyi dileklerimle!
Sizce Dolandırıcı mı? Virus vb.
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Sizce Dolandırıcı mı? Virus vb.