Herkese merhabalar ; hamileliğimden once oğrendiğim 3 adet miyomum vardı . Dr hamile kalmama ve bebeğe engel olmayacak yerde olduklarını soylediği icin ameliyat olmadan hamile kaldım . Gebeliğimle birlikte buyuyen miyomlarım 4-6-7 cm boyutlarına ulaştılar. Saplı olan 6cm boyutundaki miyomum 20 haftalıkken cok ağrılı gecen bi gecenin ardından bana soylenen kadarıyla miyom dejenerasyonu olmuş. 24 haftalıkken yani bu hafta ise diğer miyomum 7 cm'lik olan 2 gece hic uyutmayan inanılmaz derecede şiddetli ağrılarla beni oldurdu resmen . Butun karnımda delirten bi ağrı ve kasılmayla hastaneye yattım serum ,ağrı kesici , kas gevşetici vurulduğum halde hic bir değişiklik olmadı . Makattan alınan kuvvetli bir ağrı kesici ile dayanmaya calışıyorum . Drlar net birşey soylemiyor ve ağrı. bir haftadır hic azalmadı surekli sırt ustu yatıyorum buda bel ağrısı yapıyor oturamıyorum yuruyemiyorum ve artık cok korkuyorum . Cok uzattım ozur dilerim ama oyle buyuk acılar yaşıyorum ki ağlıyorum gergin resmen benim gibi miyom dejenerasyonu yaşayan yada miyomları ağrı yapan var mı ? Kimse yaşasın istemem ama yalnız değilsem bunu bilmek en azından biraz olsun icimi rahatlatacak .