Merhaba arkadaşlar bir coğumuz izleyecek film veya dizi bulamıyoruz eski veya yeni kaliteli dizileri kacırabiliyoruz onun icin bu konuyu acmak istedim burada izlediğim yeni film ve dizileri oneri olarak bulunucam umarım film ve dizi severler icin yararlı olur

NOT : Arkadaşlar ben fantastik,bilim kurgu,macera,buyu-sihir,fantastik evrenler vs vs tur de film ve dizi severerim ona gore oneriler de bulunucam oneri de bulunmak isteyen olursa yazabilir konuya acıklayacak şekil de .

İlk Onerim ve Yeni Başladığım Dizi : Locke & Key daha ilk 3 bolumu izledim fakat gercek'den cok surukleyici bir dizi fantastik macera korku tarzı karışımı bir dizi kesinlikle tavsiye ederim kısaca diziyi anlatmak gerekirse detaya girmeden bir aile yeni bir eve yaşınıyor evde sihirli anahtarlar var her bir anahtarın kendine ait ozellikleri var 1 tanesini ornek vereyim 1 anahtar sizi hayal ettiğiniz gorduğunuz kapı'dan cıkmanızı saglıyor ornek evinizdesiniz ve bilgisayardan Hawaii'de bulunan bir evin fotografına baktınız ve kapısını gordunuz daha sonra anahtarı bir kapıya takıp o kapıyı hayal ederek anahtarı cevirince hayal ettiğiniz kapıdan cıkıyorsunuz the lost room dizisini bilen varsa aynı onun gibi ki the lost room'u da tavsiye ederim izleyebilirsiniz.