Kızlar merhabalar
Adet olmam gereken tarih 17.09.21 di fakat adet olmadım 28 gunde bir adet oluyorum ama bazen 30 da olabiliyor bu arada 3-4 aydır deniyoruz bebek icin neyse gene gecikmedir diye ustune cok duşmedim 5 gun gectikten sonra bir idrar testi deneyim dedim yaptım 1 dk bile olmadan kıpkırmızı cizgi oldu neyse ertesi gun doktora gittim bi onceki adet tarihime gore 4 hafta 1 gun dedi ama kese gozukmedi kese gozukmemesi normal daha cok ufak 1 hafta sonra gel gorunecektir dedi kan testi yaptırayım mı dedim idrarda pozitif cıkmış gerek yok rahim kalınlaşmanda guzel gebeliğe hazır şuan tertemiz dedi tabi ben doktoru dinlemedim cuma kan testi yaptım değerim 2115 cıktı sonra pazar tekrar yaptım 2 kat artmamıştı dunyam başıma yıkıldı bu arada ikinci 3054 cıktı hemen gece doktor baktık ve gittik boş olabilir dış olabilir kimyasal olabilir dedi ama ilk kontrol edelim dedi alttan baktı kesede gozukuyor bebekte ilk başta duşuyor buyuk ihtimal dedi sonra dikkatli baktı hayır gayet sağlıklı ama değerin kafamı karıştırıyor dedi kan testi yanlış calışılmış olabilir şuan bir sıkıntı gozukmuyor 5 hafta 5 gunluk dedi şiddetli kanaman ve ağrın olursa gel dedi diğer ilk gittiğim doktor idrar pozitifse bizim icin onemli olan sağlam kese ve bebeği gormek kanın onemi kalmıyor demişti. Beta değeri 2 katı artmadan sağlıklı gebelik geciren var mı? Kızlar lutfen bana yardım edin cok korkuyorum

Bebeğin resminide ekledim