Merhaba Dostlar

Youtube da denk geldiğim bazı icerikleri burada paylaşaymak istiyorum. Belki bazı arkadaşlar icerik arayışındadır yada verdiğim iceriklerden yola cıkarak farklı icerikler uretebilirler.

İceriğimiz bu kanal:

https://www.youtube.com/c/Norov/videos,

Son donem de bildiğiniz Uzere Rusya - Ukrayna savaşı var ve dunya gundemin den duşmuyor. İnsanlar gelen goruntuleru
cok fazla izliyor. Bu arkadaş da olan olayları oyun da canlandırıp deli gibi izlenme getiriyor.

Peki bu kadar izlenme nasıl oluyor? Bu tarz videolara orjinaline Youtube +18 yada sarı dolar getirebiliyor. Sarı dolar yada +18 gelince youtube bu videoları ana sayfaya yada onerilenlere duşurmuyor.

Eğer oyunlarda bu tarz videoları canlandırırsanız videonuz sorunsuz yeşil yanıyor ve yukarıdaki bahsettiğim durum olmuyor. Rekabette 3 adım direk ondesiniz.

Olaya biraz daha gercekcilik katmak icin Sound Effectler kullanmak cok daha iyi olur.

Ornek video:

burada oyun sesin den ziyade kendiniz Youtube dan google dan free olarak bulduğunuz sound effectleri kullanabilirsiniz. Yada gercek goruntulerdeki sesleri alıp yaptığınız videolar da kullanabilirsiniz.

bu soylediğim bir zorunluluk değil ancak kendinizi biraz daha geliştirden sonra yaparsanız ben izleyicinin seveceğini duşunuyorum.

Oyunun ismi: Arma 3

Bazı buyuk tv kanalları buradaki goruntuleri gercek sanıp haberlerin de kullandıkları dahi oldu. Siz duşunun

Sorularınız olur ise lutfen konu altında sorun hem diğer arkadaşlara cevap olur.

İyi calışmalar.