Merhaba
Şimdi tam olarak nasıl anlatayım o kadar karmasik ki inşallah duzgun anlatabilirim..son adet tarihim 26 temmuz ben 5 haftalık diye Dr a gittim 3 haftalikmis gec dollenme dedi 9 gun..ilerleyen zamanlarda kadın doğum Dr um bebek gec dollenme ile birlikte 13 gun geriden geliyor ayrintiliya git dedi gittim perinatolog son adet tarihimi 5 Ağustos diye guncelledi..ve tum olcumler 5 ağustosa gore zaten uyumlu cıktı..
Son muayeneme 3 gun once gittim o zaman 24+ 1idim guncellenmis adet tarihine gore.bebek 620 gram olmuş ay dedim o kadar protein olsun diye et tukettim yine az almış dedim Dr da olur mu sen 22 haftaliksin normalde ama USG ye gore 23 haftalık gorunuyo bebek dedi ben şok kafa karisti iyice e dedim ben 24 haftaligim hayır dedi 22 haftaliksin o an toparlanamadim guncellendi benim adetim diye unuttum soylemeyi cıkınca aklına geldi..neyse bugun gebelik şekerim cıktığı icin aynı hastanede diyetisyene gittim sordu kac haftaliksin diye 24+4 dedim Diyetisyen de Dr unuz uc gun once 23+2 diye girmiş kayıtlara dedi hoaaydaaa diye bağırdımegeldi bagirmadim tabi
Ben şimdi hangi tarihe gore dogurcam ya benim gibi boyle kariisik sat ve doğum tarihi olanlar ne zaman dogurdunuz hangi tarihler dikkate alındı..Dr umu değiştircem bu gidişle onda net bı karar aldım ama kafam cok karıştı bı el atın