Selamlar, beni belki aranızdan tanıyanlar vardır. Tanınyan, tanımayan herkese kucak dolusu sevgiler... Yıllardır buraya girmiyorum -acıkcası boyle bir yerin varlığını dahi unutmuşum- Eski spamcılardanım ve uc beş ozgun denemem de olmuştu hatırlayanlarınız olursa (midesiz cocuk gibi)

Epey zaman gecti. Nasılsınız? İyi misiniz? Beni soracak olursanız eh... O onlu yaşlardaki cocuk şimdi 23 yaşında. İzmir'de universite okuyor. Bir zamanlar spamla iyi paralar kazanıyorduk, cok sular aktı o koprunun ardından. Az once maddi yetersizlikler sebebiyle tekrardan internet uzerinden para kazanma fikri geldi aklıma. E internetten para kazanma deyince de aklıma direkt burası geldi tabi ki. Şoyle girip detaylıca iş fikirlerini araştırmadan once bu konuyu acmak geldi icimden. İnanın hic bakmadım başka konulara. Dilencilik moduna geciyormuşum gibi olmasın ama eğer bildiğiniz ve bu oğrenci kardeşinizle paylaşmak istediğiniz bir metod, bir cıkar yol varsa dm kutum ve bu başlığın altı sizlere her zaman acık. Fikri olmayan veya paylaşmak istemeyenlere de saygım, sevgim sonsuz. Cok ekmek yedik buradan hep birlikte. Sizleri seviyorum, inanın ki bu satırları yazarken gozumden yaş akmaması icin zor tutuyorum kendimi

Acı tatlı o kadar hatıra var ki... Catı katında cocukken oynadığım oyuncaklarımı bulmuş gibiyim şu anda. Neyse, bu kadar duygusallık yeter. Tekrardan ben geldimmm