Herkese Merhaba Ytpara Ailesi,

Bildiğiniz gibi son gunlerde youtube ve internet uzerinden sağlanan her turlu gelir icin peş peşe tebligatlar gitmeye başladı. İnceleme gittiği takdirde cok yuklu cezalar ile karşılanılıyor.

Ben 2014 yılından itibaren youtube uzerinden ciddi gelir elde edenlerdenim bilenler bilir, bana tebligat gelmedi fakat her an gelebilirdi.

2015 yılından itibaren bu gun itibaren varlık barışı yaptım.

Peki varlık barışı nedir;

Yurt dışında bulunan varlıkların Turkiye€™ye getirilmesi
MADDE 4 €“ (1) Gecici 90 ıncı madde kapsamında bildirilen varlıklar nedeniyle hicbir suretle vergi incelemesi ve vergi tarhiyatı yapılmayacaktır.
araclarının bu tarihten once Turkiye€™ye getirilmek suretiyle karşılanmış olması hÂlinde, soz konusu avansların defter kayıtlarından duşulmesi kaydıyla anılan madde hukumlerinden yararlanılabilecektir.
Turkiye€™ye getirilmekten maksat;
a) Para, doviz, altın, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araclarının fiziki olarak Turkiye€™ye getirilmesi veya bu varlıkların Turkiye€™deki banka veya aracı kurumlarda acılacak bir hesaba transfer edilmesi,

Yani ozet olarak yurt icine giren paranın %1 ini oduyorsunuz, herhangi bir inceleme soz konusunda varlık barışı yaptığınızı belirtiyorsunuz. Orneğin;5 yılda 800,000 TL kazandınız, 8,000 TL varlık barışı kapsamınızda odemenizi yapıyorsunuz.

Bu işi nasıl yapıyorsunuz;

Ben bu işi once tek başıma yapmaya calıştım cok uğraştım fakat yapamadım daha doğrusu yapamayacağıma kanaat getirdim cunku iş sadece bende bitmiyor, başvuruyu yapsak bile vergi dairesinde takibi, onayı ve belirtilmesi başlı başına bi iş yani şahıs olarak profosyonel bir destek almadan yapmak mumkun değil. Ben karakteri ve bilgisi ile mukemmel bir adam ile calıştım, kendisi ile tanışmam tamamen tesadufdur, profosyonel olarak bana destek oldu, varlık barışımı 3 gun icinde yaptı, beyanlarımı verdi, odeme tahakkuklarımı cıkardı.

Size tavsiyem inceleme tebligatınız gelmeden biran once varlık barışından faydalanmanızdır, varlık barışı 30 haziran da sona erecek.

Calışmak isterseniz destek aldığım, benim işimi cozen kişinin bilgilerini konunun altına bırakacağım ordan kendisine ulaşabilirsiniz. Turkiyenin neresinde olursanız olun excel fortanıda yıllara gore kazanclarınızı belirtiyorsunuz beyanınızı yapabiliyor.

Bu arada inceleme giden arkadaşlar sizede ayrıca gecmiş olsun.Bilgilerini vereceğim kişi izleyeceğiniz yoldan tutun mahkeme aşamasına kadar size danışmanlık yapabilir sizde ayrıca ulaşabilirsiniz.

Benim buradaki amacım incelemeye girenler cok ciddi cezalar alıyor, bu iş kanun yolu ile cozuluyor, ben cozume ulaştırdım, sizinde bundan faydalanmanız ve rahat bir uyku uyumanızdır.

Destek Aldığım ve 3 gun icinde varlık barışımı yapan kişi bilgileri;
Nadir Hikmet Guneş
mail : [email protected]

ilk etapta cebini yazmak istemedim cok yığılma olmasın diye fakat maili devamlı aktif iletişime gecebilirsiniz.

Herkese gecmiş olsun.