Arkadaşlar İstanbul cam Sakura Hastanesinde yoğun bakımında yatan yeğenim icin acil A RH+ Kan arıyoruz. Hafta sonu bir kere kalbi durdu şok verdiler hayata tutundu, rahatsızlığı losemi hastası. Verilen kanlar ile hayati fonksiyonları normale donmeye başladı fakat cevremizde verici kalmadı. Yaklaşık 7 yıldır ytpara dayım ve 2014 den beri mod, super mod ve Adminlik yaptım ve bu gune kadar yetkime ve gorevime şuphe duşmemesi icin ticaret yapmadım, yeri geldi şikayet konusunda suclu bulduğum icin oz kuzenimi sınırsız uzaklaştırdım. Bu gun ise boyle bir konu ile karşınızdayım, lutfen bu konu da desteklerizi bekliyorum. Burda herkesin kendine gore yetenekleri var, sizden ricam İstanbul cevresinde kan verecek durum da olanlar bana ozel pm ile ulaşsın diğer ricam ise bu konuyu sosyal medyaya taşıyalım, twitter, Facebook, instagram da one cıkaralım bu alanda uzman olan arkadaşların desteğini bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin, hepiniz den Allah razı olsun ytpara ailesi.

Sosyal medya icin destek olacak arkadaşlar lutfen herkes elini taşın altına koysun birlikten kuvvet doğar, son olarak Rabbim kimseye evlat acısı vermesin herkesten Allah razı olsun. Tum platformlarda treand olalım, forumdan kan verecekler de bana ulaşabilir🙏🙏

Standart Mesajımız;
Merhabalar,

8 yaşındaki kuzenim losemi hastası, Başakşehir Cam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yatıyor. Doktorlar surekli olarak trombosit ve granulosit talebinde bulunuyorlar.
*
Kan verecek gonullu once test icin numune kan veriyor. Kanlar test ediliyor, sonucu 1-1.5 saat icinde cıkıyor. Onaylanırsa kan verme işlemine geciliyor:
*

* Trombosit icin: test sonucu sonrası hemen trombosit alınıyor.
* Granulosit icin: test sonrası vericiye(donore) ilac veriliyor. İlac tamamen zararsızdır ve granulositi acığa cıkartmak icin verilmektedir. İlacın alınmasından 12 saat sonra da tekrar hastaneye geliniyor ve granulosit alınıyor.