Kimseyle konuşamadığımdan buraya yazıp benzer durum yaşayanların fikrini alayım dedim.
Dun 7+2 de ,alttan muayene sonucu yolc sac sınırda ve kalp atışının başlamadığı sonucunu aldık. Gecen hafta da sadece yolk ve minicik ucunda bi şeyler gorundu. Yıkıldım doğal olarak , herkes gibi cok istediğimden.
Doktor bir hafta daha bekleyelim dedi, ama tahmin ediyorum tecrubelerinden yola cıkarak , cok umutlanma, haftaya kurtajla alırız , dedi.
Dun sanki sahip olduğum tum goz yaşını dokercisine hıckıra hıckıra ağladım.Gozlerim oyle acıyordu ki , bir taraftan da benzer durumları araştırıyorum internette . 100 tanesinden sadece 1 ’i pozitif olarak devam etmiş. Zaten doktorun verdiği şans da o kadardı dun.
12 saat uyumuşum.
Artık gerceklerle yuzleşmeye calışıyorum. Daha once kurtaj olan ablama sordum nasıl bir şey diye. Bana doktor numarası verdi.
Erkek bir doktor, bir kadının ne yaşadığını nerden bilsin. Sadece genellemeler yapar ve tahmin yurutur.
Haftaya duyulmazsa bile , ben yine de beklesem mi , belki vucut sağlıksız gebeliği kendi atar , diyorum. Bilmiyorum. Boyle durumla karşılaşan varsa , bana fikir verirse cok sevinirim.
Ozel de mi olmalıyım? Devlette mi?
Ne kadar surede vucut kendini topluyor , gibi.
Bunu yaşayan o kadar cok kadın varmış ki. Ben de başıma gelince oğrendim. Ama dilerim Allah isteyen herkese anneliği tattırsın ve herkes sağlıkla kucağına alsın miniklerini.