Hamilelik haberinden sonra iliskiye hic girmemistim cunku enfeksiyon vardi hpv testi sonucumu bekliyordum eşime varsa sigil tarzi biseyler bulastirmaktan korkmustum sonra da hamilelik haberini aldim ilk muayeneye ve hov sonucu negatif gelene dek iliskimiz olmadi.Gebelik kontrolumde de doktor bir risk gormedi iliski konusunda yasaklamadan bahsetmedi ilk gebeligimde de hic prpblem olmadigi icin ilk defa iliskiye girdikten sonra yogun kanamam oldu.Dusuk tehliken var dedi doktor iliski yasak dedi. Ben sonradan anladim ki orgqzm olup rahimde kasilmalar olustugu icin kanama olmus(herkeste olmayabilir tabi).O gunden sonra hic kanamam olmadi.
Sormak istedierim şunlar; idrar enfeksiyonum var o tetiklemjs olabilir mi?
Doktor vajinal enfeksiyondan olabilir dedi, fakwt o doktor ayrildi henuz bask muayenehe gitmedim vajinal enfeksiyon nasil tespit edilir alt muayene mi testle mi?Bundan dolayi kanaamam olmus olabilir mi?
Utanarak diyorum ama uzun suredir cinsel anlamda rwhatlayamamak beni cok rahatsiz ediyor ne yapmaliyim istegimin azalmasi icin veya 3 ayi tamamlayinca risk durumu ortadan kalkar ve cinsel yasantima devam edebilir miyim? Simdiden tesekkurler.
Hamilelikte Orgazm Tehdidi
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamilelikte Orgazm Tehdidi