Merhabalar yaklaşık 7 yıldır şiddetli pko yuzunden gebe kalamadım takipler doktorlar tup bebekler aklınıza gelebilecek her yolu denedim ve en sonun oldu duştu sonra yine denedik ve olmadı daha sonrasında devasa paralara Turkiyenin en kaliteli balını ureten firmaya yarım kiloluk bal polen propolis hazırlayıp 3300 liraya aldım yaklaşık 10 gun sabah akşam bunu kullandım arkasından adetim in 8. Gunu sabah akşam soğan suyu ve hayıt ozu karışımı ictim ve 2 3 gunde bir ilişkiye girdim. Son adet tarihim 10.mart 2u22 idi ve yaklaşık 2 ay olmuştu kesin yine faydası olmadı hicbişeyin dedim cunku adet olacak ağrılarım vardı ama olamıyorum adet soktğrğ aldım tam cıkarken bitane de ucuz test aldım ve ucuz testi yaptığımda daha idrar emilirken hemen pozitif oldu inanamadım tabi guvenmedim hemen bitane daha yaptım ve koşarak doktora gittim kan verdim beta 308 cıktı eşimle anlaşmalı boşanmaya karar vermiştik birbirimizi cocuk yuzunden daha fazla yıpratmamak adına ve mucizemiz geldi. Yıllardır forumda insanlardan umut aradım ve kendi mucizeme nasıl kavuştuğumu anlatmak istedim. Umarım birilerine faydası olur