Kızlar rahim evi masajı varmış duydunuzmu
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kızlar rahim evi masajı varmış duydunuzmu
-
27-09-2022, 03:33:43Merhabalar kızlar bir suredir gebe kalmak icin uğraşlar veriyordum ilk başlarda kendi duyduklarimla işte evde bitkisel cozumlerle şifa bulmaya calıştım baktım boyle olucak gibi değil artık 1.5 yılın ardından doktora gittim. Normalde de gidiyordum fakat 1 sene olmadan ilaca baslanmiyormus daha erkenmis o sureyi oyle gecistirdik. Tabi ben dururmuyum icim icimi yiyo nie olmuyor dıe neyse gittim işte klomen folik asit kullandım ve bu arada benim prolaktinm yuksek cıktı onunda ilacını kullandım bı taraftan. Ben bitkisel yoldan yumurta buyutmeye catlatmaya calışırken aslinda prolaktin hormonumu yukseltiyormusum. Oda şu şekilde incir ve havuc kuru yapmistim incirde prolkatinimi yukseltmiş. Bu şekilde prolaktin sorunu olan varsa incirden uzak dursun. Neyse kızlar bende yine bir tık yok arastirmalara koyuldum eski koca karı adetleri varmış ve bu arada rahmim sola yatık yani ters rahim var doktor gebeliğe engel değil dedi bende araştırırken koca karı masajları dıe bişey okudum aslında bunlar sabun ve yumurtayla yapılıp 3 gun yazma ile bağlanıp duruluyomus ben onu yapmak istemedim birde yağlarla masaj var gobekten başlayıp kasiklara doğru giden işte orda kasiklara tuplere masaj yapılıyormuş. Benimde size sorum şu ki bu şekilde masaj bilip hamile kalan yada ben bu şekilde hamile kaldım yapabilirsin dediğiniz onereceğiniz bisiyler varmı bu masaja cok inandım aslında. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ederim