Merhaba arkadaşlar,
Hamileyim ve hamileliği yariladim. Eşimin ailesi ile genel olarak sıkıntılar var. Her şeye alınıp bana karşı birlik olup tepki gosteriyorlar. Bayramdan once de eşimin dedesi geldi para vermiş ona. Eşimin kardeşi de paranın 100 eurosunu cekip elinden almış. Eşim de madem aldın sende kalsın demiş. Sonra eve geldi anlattı ben de dedim ki biz o paraları cocuk icin biriktiriyoruz neden verdin git geri al. O da geri almaya gitti. Cocuk icin biriktiriyoruz geri ver demiş. Ben koltukta uzaniyordum. Kardeşi getirip tepemden aşağı attı. O andan sonra eşime kızdım utanmiyo ne bicim davraniyo kac yaşında insanım dedim. Eşim ısrarla diyo ki kafana atmadı sehpaya attı. Yani kafama atması icin illaki başıma mi denk gelmesi lazim. Ondan sonra eşimin ailesi kardeşleri hepsi bir anda bana kızıp kustuler. Hepsi burnundan soluyor. Hepsi Instagram'da insanlara fazla değer vermeyin şoyle olur boyle olur gibi hikayeler paylaşmaya başladı. Bişey demedim. Eşime de kızgınlıklarini belli edip ustume kiskirttilar. Bu halimle o da geldi durmadan bana kızdı. Senin yuzunden diye diye bı kaldı. Her gun uzuldum ağladım. Bayramda ailemin yanına gittik o zaman eşimle aramız iyiydi. Bayram donuşu eve geldik yukarı babasının doğum gunune cıktık adam iyiydi bişey demedi. Annesi cıktığımızdan beri soylenmeye başladı. Yuzu bı karış surekli cocuğunu koruyo. Yok kardeşi cok uzulmuş yok aile butunluğu bozulmuş ailesi gitmiş. Hep oyle şeyler diyo. Anneler gunu icin eşim hediye almıştı onu bile denemedi. Normalde onunla konusuyolar ben cıkınca yukarı kadın eteğindeki taşları bir bir doktu. Ben bişey demedim aşağı indik. Eşim başladı yine bana kızmaya. Ben de dedim kendi yaptiklarini cuvala basiyolar benimkileri hemen duvara asiyolar. Onlar da zamanında evlenirken beni cok uzduler gelinlik son provasina gec kalıyorum dedim diye bile bana kustuler kizdilar o gun cok ağlamıştım. Evi biz tadilat yaptiricaz deyip sozlerini tutmadilar kredi cekip eşinle yaptırdık. Ailemle kavga ettiler arkalarından konuştular. Ben evliliğim bozulmasın diye bişey demedim. Kendi yaptıklarının ustunu kapatıp ben kucuk bişey deyince bile hemen kızıp kustuler bana. Hemen laf soylediler. Ben bunları dedim eşime. O da diyo ki eskiler acilacaksa senin annen de benim ablamın nisanda astigi isimli balonları aşağı almış resim cekinmek icin. Neymiş duğunde takıdan sonra annem ablasını gelin odasına almamış takıları sayarken. Sen damat halinle o telasta bunları gormuş olamazsın dicektim. Cunku ben o heyecan ve telasta bu kucuk ayrıntıları gormedim. Belli ki ablası ve annesi bunları ona soylemiş. En ufak bir şeyi bile soylemişler. Bunları duyunca cok şaşırdım o telaş ve heyecan halinde insanlar hicbir şeye dikkat etmezken onlar fırsat kollamis resmen. Siz soyleyin bu durumda napmaliyim surekli uzulmekten bıktım. Eşim hep ustume geliyor. Bı hamilelik yaşayamadım. Eşim de ailesine cok duşkun beni savunduğu yok.