Herkese Merhaba ;

Bu konuyu yaşadığım boş gebelik surecini anlatmak , bu durumu yaşayan kadınları aydınlatma amacıyla yazdığım bir makale .
Oncelikle her kadının boyle bir surec yaşayabileceğini bilin ve sakin olun . Şahsen 23 yaşında ki ilk hamileliğim de yaşadığım bir surec boş gebelik. Yaşadıklarınızı cok yakından yaşamış biri olarak ne kadar uzulduğunuzu emin olun sizin kadar iyi anlıyor ve saygı duyuyorum . Ancak korkmayın , emin olun yaşadığınızın cok daha zor surecleri yaşayan bilen kadınlarımız var . Oncelikle hamile kalabildiğinizi bilin . Bunu bilmek bile cok ciddi bir pozitiflik. Sadece bu denemeniz de olmadığını bir daha ki deneme de şansınızın olduğunu bilmek bile inanın insana huzur ve mutluluk veriyor. Sakin olmak beynimizi şartlamamak , olumsuzluk beslememek hem kendi ic dunyamıza , hem rahmimize , hem bedenimize verdiğimiz onemli bir uyarı . Bu konuyu aynı zaman da duşuk yapan hamile kadınlarımız icin de yazıyorum . Bedenimiz bir şaheser. Bir olumsuzluk olmaması adına sizi , ailenizi uzmemek adına bedeniniz bu duşuğu sağlıyor. Bunun da bilincinde olun. Yaşadığınız olumsuzluk sizi asla etkilemesin. Pozitifliğin her şeyin ilacı olduğunu bilin. Emin olun bedeniniz de bu pozitifliğe ihtiyacı var . Peki yaşadığınız bu surecten sonra nasıl hareket etmeliyiz ? İlk ilacımız pozitiflik . Kendinizi asla bu olumsuz surece kaptırmayın . Sakin olun . Vucudunuz bırakın bir kac ay dinlenip kendine gelsin . Vucudunuz hazır olduğun da zaten size bilgi verecektir. Bu sureclerden gecip bir kac aylık dinlenme sonrası adet olduğunuz da vucudunuz ben hazırım diyor ve yeniden heyecanı yaşamak istediğini belirtiyor. Endişelenmeyin , yaşamanızın , vucudunuzun harikalarla donatıldığını bilin ve bu harikalığı pozitiflikle yaşayın .

Sağlıklı hamilelikler dilerim .

Duygu O.