Kızlar bir sorum olacak lutfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Oncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin, olmaması ne kadar zor bilirim cunku 1 senedir hic korunmadık ve doktorun belirlediği tarihlere gore korunmadan ilişkiye girmemize rağmen Rabbim nasip etmedi. Kontrollerimizde bi sıkıntı da cıkmadı ama olmadı maalesef duzenli adet goruyorum 28 gunde bir olacak şekilde. Her ay adet başlangıcımdan itibaren sayıp 10. gunden itibaren 2 gun arayla birlikte olmamızı soyluyordu doktor. Bu ay ilk defa adetimin bittiği gun birlikte olduk, uzerinden tam 7 gun gecti ve tam şuanda lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kan gordum. Boşa umutlanmak istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi? Adetime henuz 17 gun var bu kadar erken olabilir mi, adetimin son gunu yumurtlama yaşıyor olabilir miyim? Belki de bu yuzden bir senedir hamile kalamadım şuan aşırı umutlandım var mı bu durumu bu kadar erken yaşayan? Okuduğunuz icin hepinizden Allah razı olsun şimdiden hakkınızı helal edin