Boşuna kendini yorma ....

Temel bir sabah parkta yururken bir adam gormuş. Adam yer de mekik cekiyor, Temel adama yaklaşmış, bir sağına gecmiş bakmış, bir soluna gecmiş bakmış, bir arkasına gecmiş bakmış, sonra durmuş
- Hemşerim demiş, Karı kacmış , karı kacmış. Boşuna kendini yorma ....

----------------------

Recete

Kadının biri eczaneden iceri hışımla dalar ve eczacıdan 1 şişe arsenik ister. Eczacı kadına arsenikle ne yapacağını sorar ve Kadın: "Kocamı oldurecegim" diye cevap verir. Eczacı "Kusura bakmayın ama size bu sebeple arsenik satmam olanaksız." der. Bunun uzerine kadın cantasına uzanır ve icinden kocasıyla eczacının karısının yatakta cekilmiş fotografını cıkarır. Eczacı fotografa bakar ve şoyle der:
-"Hay Allah! Receteniz olduğunu neden daha once soylemediniz!"

---------------------

Evlilik Anısı

Kadın gece yarısı uyandığında kocasının yatakta olmadığını gorur. Kalkıp mutfağa gittiğinde kocasını yaşlı gozlerle kahve icerken bulur.
-'Ne oldu, neyin var' diye sorar.
-Adam: '40 yıl onceki cıktığımız gunleri hatırlıyor musun?' Kadın cok duygulanır. Demek ki kocası 40 yıl onceki yıllarını hatırlayıp, uyuyamamıştır.
- 'Evet' der duygulu bir sesle.
- Adam: 'Daha liseyi yeni bitirmistik ve sen 18'ine girmek uzere idin.'
-'Evet' der kadın o gunleri hatırlayarak.
- 'Bir gun annen evde yoktu ben size gelmistim. Hatırlıyor musun?'
- 'Evet ' ! der kadın gulumseyerek.
-Adam:'Annen eve erken gelmişti ve bizi yakalamıştı, hatırlıyor musun?'
- Kadın 'Evet' der buyuk bir sevgi ile. Kocasının her detayı hatırlamasından memnun ve mutlu olur.
- Adam: 'Annen odasına gitmiş bir silah ile gelip silahı başıma dayamış ya kızımla evlenirsin ya da seni 40 yıl hapse gonderirim, daha 18'ine bile basmadı' demişti. Hatırlıyor musun?'
- 'Evet' der kadın gulumseyerek.
- Adam gozlerindeki yasları siler ve buyuk bir ic ceker: 'Bugun hapisten cıkıyor olacaktım'

----------------------------

Babamda İkitane Var.

Eve bir gun tesisatcı cağırmışlar. Adam calışırken evin kucuk oğlu gelip seyretmeye başlamış. Tesisatcı da cocuğun ilgisini gorunce takım cantasından tornavidayı cıkartıp cocuğa:
- "Bu ne biliyor musun ?" demiş.
- Cocuk da "Biliyorum, babamda bundan iki tane var. Kucuğu ile prizleri kontrol eder, buyuğuyle masanın bacaklarındaki vidaları sıkar" demiş.
-Tesisatcı: "İyi, aferin oğlum " demiş. Sonra eline anahtarı almış "Peki bu ne biliyor musun ? " demiş.
- Cocuk: "Biliyorum. Babamda bundan iki tane var. Kucuk olanıyla muslukları değiştirir, buyuk olanıyla boruları tamir eder" demiş. Tesisatcı "Cattık be " demiş icinden. Bu kez de cekici alıp
- "Ya bunu bilecek misin ? " deyince cocuk
-"Biliyorum, babamda bundan iki tane var. Kucuğunu cam takarken kullanır, buyuğunu de duvar kırarken kullanır " demiş. Her sorduğuna cevap yetiştiren cocuğa tepesi atan tesisatcı bu sefer fermuarını acıp gostermiş:
-"Bunu da bilecek misin lan ukala " deyince
- Cocuk: "Biliyorum, bundan babamda iki tane var. Kucuğuyle cişini yapar, buyuğuylede annemi " demiş.

----------------------------------

Şampanya sizi guzelleştiriyor

Adam yanında oturan kadına fısıldar:
- "Şampanya sizi guzelleştiriyor."
- "Bir kadeh dahi icmedim."
- "Ama ben onuncu kadehimdeyim..."

--------------------------------------

Karım ve Metresim

İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlardı, biri :
-Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını goruyor musun; biri karım diğeri ise metresimdir.
-Allah sana uzun omurler versin şimdi ben de aynısını soyleyecektim.

--------------------------

Sarhoş ve cirkin

Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak:
- Ne kadar cirkin olduğunu biliyor musun?
- Sen de pis ve sarhoşsun, diye cevap verir karısı.
- Iyi de benimki sabah'a gececek!...

----------------------------

Aspirin

Adam gece yarısı karısını uyandırır.
- Sevgilim, aspirinin.
- Ama başım ağrımıyor ki....
- Harika!!!!''

----------------------------------

Maria

İspanya'da Maria adında bir kadının ilk evliliğinden 12 tane cocuğu olur. Gel zaman git zaman derken eşi vefat eder. Belli bir sure gectikten sonra Maria yeniden evlenir ve bu evliliginden 15 tane daha cocuğu olur. Aradan onbeş yıl gectikten sonra ikinci eşi de Allah'in rahmetine kavuşur. Eşinin vefatının ustunden fazla bir zaman gecmeden Maria da olur. Cenazesinde rahip konuşmaya başlar:
- "En sonunda Allah Ahiret'te onları bir araya getirdi."
-Maria'nin cocuklarindan biri: "Peder hangi eşinden bahsediyorsunuz. Birincisi mi yoksa ikincisi mi?"
- Peder: "Hayır, ben bacaklarından soz ediyorum."

-----------------------------------