Arkadaşlar siteyi bir suredir araştırıyorum. Uzun suredir odemelerini sorunsuz şekilde yapıyor. Bunun dışında turkce dil desteği olması ve dunya capında bir site olması hem kolaylık hemde guvenilirlik acısından benim gozumde bir +. Cekimlerin otomatik ve gunluk olması da sistemin kalitesini gosteriyor.
Sitenin kazanc tablosunu kısaca ozetlemeye calışırsam Site 20 dolar yatırımla gunluk olarak sizlere 1 dolar btc kazandırıyor. Siteye illa bitcoin ile değil altarnatif odeme yontemleriyle de odeme yapabilirsiniz fakat bana gore en kolay ve guvenilir yontemi bu.
20 dolarlık yatırım sizlere gunluk 1 dolar, 1 ay sonunda 31 dolar olarak donmektedir. Yani 20. gunde yatırdığınız ucreti cıkartmış olacaksınız.Hafta sonları kazanc işlemez. Sitede odemeler otomatik olarak işliyor. Şuana kadar hic problem yaşayan olmadı ve duzenli şekilde odemeler alındı. Fakat boyle sistemlere sizi uzmiyecek miktarlarla girmenizi tavsiye ederim. Bu sitelerle haşır neşir olduğumdan benim gozumde en az 2-3 ay sorun yaşanmaz giren ve cıkan parayı gozlemlediğimde fakat dediğim gibi. Yinede yatırımlarınız sizi uzmiyecek seviyede olmalı. Bu konuyu bir yatırım tavsiyesi olarak değil. Kendim kullandığımdan dolayı Tanıtım amaclı acıyorum.
Siteye giriş yaptığınızda site dili ingilizce olabilir. Hemen yukarıdaki menuden turkce olarak ayarlayabilirsiniz.
Para yatırma işlemini siteye giriş yaptıktan sonra hemen ustte deposit yazan yere tıklayıp
MİNUMUM PARA YATIRMA TUTARI 20$

İşlemler Bu kadar. Bu İşlemden sonra 20 dolar yatırdığınızda misal gunluk 1 dolar hesabınıza kazanc olarak her gun işlenecektir. Yatırım oranı artıkca kazancta artacaktır. Yatırımınız ne kadar olursa olsun 20 gun sonra kara gecmeye başlayacaksınız. 20. gunde yatırdığınız ucreti geri almış olacaksınız.
Ozellikle buna benzer yatırım siteleri kullanıyorsanız ve bu işle ilgilenmeye başladıysanız. Bu siteyi bir altarnatif olarak gorebilirsiniz riski bolmek sizi her zaman kazanclı cıkartır.
Arkadaşlar benim tavsiyem bitcoin ile odeme yapmanızdıt btcturk.com dan cok kısa surede btc hesabı acıp odeme gonderebilir ve odeme alabilirsiniz. Hemde btc hesabınızda ki parayı cok kısa surede banka hesabınıza cekebilirsiniz.
Referanslı kayıt olma linki : https://amazing5.net/?ref=herzaman
direk link:amazing5.net/
skype adresim: osunucum elimden geldiğince size her konuda yardımcı olurum takıldığınız nokta olursa iletişime gecebilirsiniz.
35 Dolarlık Odeme Kanıtı