Yeni Konumuz ile devam ediyoruz. Sistemi kurmak isteyenlere teknik destek sağlıyorum !
(Yanlış konuyu guncellemişim.)
Merhaba arkadaşlar . Son zamanlarda hic ilgisi olmayan biri bile duydu artık cryptocoin madenciliğini. Tabi kazanclı olunca herkes yapmak istiyor ama kimisinin parası yetersiz kimisinin zamanı, yeri yada bilgisi yok. Bende diyorum ki madencilik yapmak isteyip bu nedenlerden oturu yapamayanlar icin bir yatirim şansı vereyim.
Bu şoyle olacak, yatırımı yani parayı siz yapacaksınız , benim yerimde,kurulum bakım vb islerle ben ilgilenecegim. Sizden sadece elektrik parasını ve kazanctan dusuk bir komisyon alacagım. Komisyon kazancıniza gore gore az kalacak zaten. Sizin herhangi bir sey yapmaniza gerek kalmayacak. Ayrica tek basina yatirim icin yeterli paraniz yoksa bu sekilde 100-200 tl kadar duşuk yatırım yapabilceksiniz.
Tabi en onemlisi guven. Her turlu guven verebilirim ama resmi iş yapmadigimiz icin yasal bir sozlesme vb. yapamayız .Artık gerisi size kalmış.
Bu konu sadece ilgi olur mu olmaz mı acılmıştır. Ilgi olursa detayli konu acilip bilgiler verilip yatırım kabul edilecektir. Sorularinizi konu altindan sorabilirsiniz.
Sayehat halinde olduğum icin konuuu telden acıyorum
Anlatim bozuklugu vb. Olabilir.
Madencilik Yatırımı
Kripto Para Forumları0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Kripto Para Forumları
- Madencilik Yatırımı