Yakı İle Hamile Kalmak
Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji
- Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
- Yakı İle Hamile Kalmak
-
27-09-2022, 03:07:33Kızlar merhaba. Ben 1,5 yıllık evliyim. Ve yaklaşık 10 aydır bebek istiyordum. Doktora gittik ve doktor hem bende hem de eşimde hicbir sıkıntı olmadığını soyledi cok şukur. Ama yine de hamile kalamıyordum bir turlu. Sonra internette bir yerde yakı ile hamile kalınabildiğini duydum. Denemek istedim. Daha once kur ya da herhangi bi şey kullanmamıştım. Adetim bitti ve 4 gun sonra belime tam popomun uzerine yakı yapıştırdım. Her biri 3 ’er gun duran 4 yakı yapıştırdım. Yani 12 gun yakı durdu. Banyo yapıp yeniledim yakıyı. Yakının altı pişik oldu bebek pişik kreminden surdum yine de yapıştırdım yakı. Yani 5 gun adetim surdu, 4 gun bittikten sonra yapıştırdım, 12 gun yakıyla durdum. Adetimin 21.gunu yakıyı cıkardım. Yani yumurtlama donemim tam yakının olduğu zamana denk geldi. Ben 28 gunde bir adet oluyorum. Adetim kurban bayramına denk geldi ve ben hastalanmadım. Test yaptığımda inanamadım. Cunku hamileydim
şu an 6 haftalık hamileyim. Ben bebek istediğim donemde internetteki her sayfayı okuyordum resmen. Ben de bunu paylaşmak istedim. Tabi ki once Allah ’ın nasip etmesi ama ben yakı yapıştırdığın ay hamile kaldım. Darısı tum isteyenlerin başına..