Hamİleyİmmm ,bugun ogrendim
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Hamİleyİmmm ,bugun ogrendim
-
27-09-2022, 03:04:42Ablalarım, Kardeşlerim Hepinizin Ramazanı Mubarek Olsun. RABBIM Tum Dualarımızı Kabul Etsin. 2 Senelik Evliyim Ben ve Eşim 2 Senedir Yaklaşık Bebek İstiyoruz. Ankara Etlik Zubeyde Hanıma Gitmiştik Gecen Sene ve Herhangi Bir Soruna Rastlanmadı. Bugun Ozel Ortadogu Hastanesine Gittik ,Genel Muayene İcin, Adetim 2 gun gecikti ,perşembe gece camaşırıma 2 damla kadar koyu kahverengi akıntı gelmişti. Şuphelendim cunku 2 hafta soğan kuru yaptım ve cok sık idrara cıkıyordum,bugun karnımdan ultrason ile yumurtaliklarima rahmime baktı Doktorum , Rahmim de kalınlasma olduğunu soyledi. Suphelendik. Kan verdim hemen ve az once doktorum gebe olduğumu soyledi. Buraya yazmak istedim. Ben soğan kurunun ve stresin cok etkili olduğunu duşunuyorum. Şimdi doktorum folik asite başlattı, duşuk onleyici ilac verdi birde guatr ilacı verdi hafif guatr varmış bende. Doktorum Op. Dr. Hande Kacar Balaban , muayene ucreti 250 tl, dunya tatlısı bir doktor ve cok bilgili alanında gercekten uzman bundan sonra yola onunla devam edeceğiz. Heyecanımı mutluluğumu buradan sizinle paylaşmak istedim. Bebek isteyen herkese dua ediyorum, sizde dua edin lutfen. RABBIM hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.