İyi geceler uzun zamandır yoktum aranızda ve adetimden 5 gun once yani 9 mayısta ic camaşırım hafif kirleşmişti siyah olduğu icin pek anlayamadım ne olduğunu ve akşamına pet koydum hastalandım diye hic bi şey yok ve ertesi sabah cok az bi damla şeklinde pembemsi gibi lekelenme olmuş neyse o pet oyle kaldı ve pet değiştirdim ertesi gun gene bi iki damla şeklinde gelmiş bi daha yok yani 2 3 gun cok cok az bi iki damla şeklinde rengli gibi değil ve 15 Mayıs pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadım kist olabilir mi diye duşundum cunku kist bi ara cok oluyordu ve kist olduğu zamanlarda lekelenme durumlarım oldu ama onlar daha farklıydı bu sefer ki gibi değil nette pembe lekelenme nedenleri yazdım ilk başta secenek olarak ustune gorme gebelik belirtisi vs diyo ama ben hamile olduğumu duşunmuyorum işin acıkcası genede Allah biliyor uzun zamandır evliyim hic korunmasız ilişkimiz var o yuzden şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmaz diyorum sizce ne olabilir tepki almamak icin foto atmak istemedim ama dediğim gibi hamile olabileceğimi duşunmuyorum şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmaz * diye duşunuyorum işin acıkcası buraya yazmadan once bu tarz konuları cokkkk okudum artık bazı konularda cok bilgiye sahibim cunku bi ara bebek icin bazı sitelere katıldım netten ayrıyetten araştırmalar yaptım vs vs yani insanın ne kadar bilgisi olursa olsun işte boyle bazı konular olunca ister istemez kuşkuya duşuyor yaşımda bu arada 40 istemsizce bide acaba menepoz mu diyorum bi suru deli sorular yani kafamda kısacası testi 16 Mayısta yaptım adetimi 1 gun gecmişti gene doktor yolu gorunuyor hakkımızda hayırlısı demekten başka caremiz yok bu NOT: gebelik testi yaptım negatif pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugun adetim geceli 2 ci gunu Şimdiden teşekkur ediyorum yardımcı olacak olan herkese iyi geceler dilerim