Arkadaşlar merhaba
Gorulduğu gibi gunumuzun en onemli yatırım araclarından bitcoinin değeri her gecen gun artıyor.
Kazım yapılan butun altcoinlerin değer kazanacağını duşunmekle birlikte one cıkacak olduğunu duşunduğumuz ve takibini yaptığımız 4-5 altcoin ve etheryum kazmak icin bir grup calışması yapmak istiyorum.
Bu nedenle bir sistem oluşturdum detayları aşağıdaki gibidir.
Sistemin Calışma Şekli
- Grubumuzun katılım sınırı olmayacak,
-Kazım sistemi icin ring başı 6 cpu lu sistem kurulacak,
- Grubun icine katılan butun arkadaşlarla noter destekli resmi sozleşme yapılacak,
- Gruba katılım en az 2500 $ ile sağlanacak ve ust sınır olmayacak,
-Katılım sağlayan kişi yatırdığı miktar oranında katkı payı alacak,
-Her katılımcı sistemin gunluk ne kazandığını anlık olarak takip edebilecek,
-Katılım sağlayan herkişiye ayrı cuzdan oluşturulacak,
-Kazanımlar tek cuzda toplanıp her ay katkı payına gore masraflar ( bakım,elektrik,kira,parca yenileme) cıktıktan sonra kullanıcıların cuzdanlarına aktarılacak,
-Katılımcılara her hefta duzenli olarak katılımcılara detaylı kazanc raporu gonderilecek,
-Sistemin gelişmesi ile network sistemi kurulacak ve butun katılımcılar sisteme ortak edilecek, katkı payına gore kazanc aktarımı yapılacak,
- Network sistemi icin bir yazılım yaptırılacak bu sisteme katılmak isteyenlerden yazılım masrafı kesilecek.
Şimdilik olmasını duşunduklerim bunlar
Katılımcıların duşunce ve onerilerini de ekleyip bir ana sozleşme oluşturup sisteme başlayacağız.
Tedarik etmek istediğimiz ekran kartları , ana kartlar ve butun ekipmanların faturalı olması sayesinde şeffaf bir calışma şekli oluşturacağız
Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
Rabbim utandırmasın.
Detaylı bilgi ve katılım icin ozelden ulaşın lutfen
Bitcoin Madencilik Kazım Grubu (Network Sistemi)
Kripto Para Forumları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Bitcoin Madencilik Kazım Grubu (Network Sistemi)