Gecen hafta cumartesi gunu doktora gittim. Adet tarihime gore 9 haftalıktı bebeğim. Ama doktor 5 gun geriden dedi. 8 hafta 2 gunluk dedi. Onun dışında herhangi Bi problem yok dedi. Bebek gayet iyi kalp atışı iyi. Yeri kesesi gayet iyi dedi. 17mm dedi. Sadece idrar tahlili yapmıştı onda kum dokuyorsun dedi. Bol su ic dedi.
Okulda gitmedim Bi haftadır evdeyim ara ara karın ağrılarım oldu. Kasıklarımda ve karnımda bende kum dokuyorum diye duşundum ki her gebelikte olur dediler ağrı. O kadar şiddetli değil cunku. Neyse bu gun kontrole gittim tekrardan( 9 hafta 2 gunluk) doktor kalp atışı yok dedi. Buyuk Bi şok yaşadık. İnanamadım. Her şey cok yolundaydı. Bi başka doktora da gittim o da aynı şeyi soyledi. Kalp atışı yok. Doktorlar ikisinde net bişi soyleyemeyiz dediler. Pıhtılaşma problemim vardı normalde onun icin hem iğne hem ecoprin kullanıyorum. Buna rağmen kalp atışı durdıysa sağlıksız embriyodur. Dediler. Daha oncr de Bi duşuğum vardı. 2.duşuğum olmuş oldu. Genetik taramaya gonderirix dediler. Belki Bi sepep bulabiliriz. Ona gore de Bi yol izleriz dedi doktor.daha onceden Genetik tarama testini eşimle yaptırdık kromozom analizinde Bi sıkıntı yok benim sadece pıhtılaşma problemim var cıktı oda cok duşuk
Daha oncr bu şekilde olup genetik taramaya giden var mı? Sonuc alan. Sonuca gore Bi aşama kaydetip tekrar sağlıklı Bi gebelik yaşan var mı? Pazartesi kurtaj Olcam ona gore genetik taramaya gondersinler mi? Bazen cıkmaz, gereksiz yere yaptırıyorsunuz diyen doktorlar da var.
.
9 haftalık bebeğimin kalp atışı Bi anda durmuş.
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 9 haftalık bebeğimin kalp atışı Bi anda durmuş.