Cuma gunune kadar fiyatı 4.000 tl'ye cekiyorum. 10 gun icinde alt odeme limiti 0.05 btc'ye ulaşmış olacak, usd olarak yaklaşık 4-500$'a denk geliyor. şu anki btc kuruna gore yıllık 2800$ gelir ongorusu var, btc'nin artması halinde yatrımın 3-4 katını alma potansiyeli var. alım haricinde konu icerisinde tartışma yapılmamasını rica ediyorum. konu detayları ve iletişim bilgileri alta mevcuttur.
Merhabalar, 8.82 th/s kazım gucune sahip hashflare hesabımı satıyorum, kazım gucunun bir miltarını Th/s 150$ iken, bir kısmını 220$ iken satın aldım, toplam 1305$ yatırımla birlikte, 3-4 defa re-invest yaparak toplamda 8.82 th/s kazım gucu mevcut, ceşitli havuz kombinasyonları denedim, en son AP havuzu seciliydi, son 2-3 gun once duşunce değiştirdim, hesaptan hic odeme alınmadı, yaklaşık 0.038btc mevcut, yaklaşık 13-15 gun icinde mevcut kazım gucuyle ik odemenizi alabilirsiniz, şu anda 8.82 th/s kazım gucu 1940$ yapmakta, ben sadece yatırım yaptığım miktar karşılığı satmaktayım, satış fiyatı 5.000 tl,, binance, bittrex, poloniex borsaları uzerinden herhangi bir coin ile fee size ait olmakla birlikte odeme kabul etmekteyim, diğer odeme yontemleri; enpara, akbank, ing, vakıfbank