Birde bunu deneyin..! Arkadaşlar yıllardır benim icin onemli olan ve şuanda cozduğum rahim duvarı inceliği sorunumu sizinle paylaşmak istedim..umarım sizde etkisini gorursunuz..senelerdir gitmediğim doktor ,icmediğim ilac kalmadı gunde 3-4- 5 tane kalınlaştırmak icin ilac iciyordum, bazen hic bazende coz az etkisini goruyordum.. gecen ay bir caya başladım bu cayı Ermiş Aktar diye bir yerden aldım..oranın sahibi Huseyin bey ile goruşuyorsunuz. ona rahim duvarında incelik olduğunu soyledim ..oda bana PEYRONOİ cayı olduğunu aslında bu cayı erkeklerin bir rahatsızlığı icin verdiğini ama kadınlardada inceliği yok ettiğini soyledi..Cayın icinde Ayva yaprağı,Melisa Cayı,Ada cayı ve zencefil var hepsi yararlı zaten hicbir yan etsisi yok..cayla birlikte bana nazara da inanırmısın diye sordu ve yanında nazar duasıda yolladı.normalde 1 ay kullanın diyor.. iki ay dr gittim.. ilk ay rahim duvarı yine inceydi.. sonraki ay bu caya başladım 10 gun icmemle adetin 10 gunu 7mm olan rahim duvarı 9 mm cıkmıştı gorunce şok oldum eşim bile dr. yanlış bakmıştır dedi fakat adetin 13. gunude gittiğimde yine kalındı..bu ay gitmedim dr. ve bu ay tam 1 ay iceceğim onumuzdeki regli olduğumda dr. gideceğim bakmak icin.. normaldende fazla icmemeli ..gunde 2 bardak tarifi var zaten..bu aktar basit bir yer değil normalde yerine giderek almanızın daha iyi olduğunu soyluyorlar cunku onerileri oluyor, ben tel goruştum..internette adresi var..'' ERMİŞ AKTAR'' -Huseyin bey sahibi..aynı zamanda eşlere birlikte kullanacakları bebek olması icin macunda oneriyormuş.. henuz ona gecmedim ben..)başka rahatsızlıklarınız icinde arayın sorun .internet adresinde videoları var seyredin.. inşallah hepiniz icin hayırlısı olur..herşeyin bir zamanı var ben bekliyorum belkide sizin icinde doğru zaman şimdiden sonradır..Allah Herkez icin hayırlısını versin..