Kızlar bundan tam 1 hafta once lavaboda sıvı gelişinden şuphelendim ve acike gittim oradaki doktor sıvı gelişi var deyip yatışımı verdi fakat gerekli testler yapıldı sonuc negatif su gelmemiş suyum gayet iyi ve yeterliydi servisteki doktorum ya akıntı ya idrar kacmıştır vs dedi tekrar test yapıldı tekrar onaylandı sıvı gelişi olmadığı 1 gun kontrol ertesi gun taburcu olucaktım fakat kasılma ve sancı goruldu bende ağrı olmasada 6 gun boyunca hastahanede kaldım bu surede surekli antibiyotik ilac boş serum ve progestan kullandım madem bebeğimde birşey yok imza atıp cıkıcam dedim tedavi bitmeden olmaz dediler imza icin olumden bahsederek yazı yazdılar korkuttular vazgectim kasılmamda cok zayıf olduğum icin normal duz yatınca kasılman ağrında yoksa problem yok dediler ama yinede bırakmadılar hergun farklı doktor takip etti acilde bakan doktor gozle su gelişi gordum dedi servisteki doktor olsa labaratuvar yanılmaz bizde hergun baktık gorurduk ve su eksilmesi olurdu diyerek beni rahatlattı sonuc olarak 6 gun sonunda dun taburcu olduk kasılmalarım yan yattığım surece olmadı nst de 2 gun kasılmasız kalıp cıktım cıkarken yinede 24 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yaptılar şimdi korkuyorum bu ilaclar ve iğne bebeğin erken gelmesine vs neden olurmu madem iyiyidik neden 1 hafta tedavi gorduk 1 hafta sonra kontrole gideceğim progestan kullanıyorum ve cok şukur iyi hissediyorum bebeğim hareketli başından bu tarz şeyler gecen varmı neler yaşadınız şuan 26+4 gunluğuz korkuyorum uzun yazdım eksiklerim varsa sorun soylerim her turlu fikire ve manevi desteğe ihtiyac duyuyorum helal edin hakkınızı cok uzun yazmamaya calıştım