Proje binance gibi kripto para borsası, farkı fransız şirketi olmaları diyebilirim aslında, yani cok farklı bir numarası var diyemem fakat bildiğiniz gibi eğer tutarsa borsa coinleri cok iyi para ediyor. Binance orneğinde gorduğumuz gibi, şuan 1 BNB 8 - 9 dolar civarlarında, cent'lerden alanlar koşeyi donmuş durumda. Farklı borsalarda da gecerli bu, ticareti kendi para birimi ile yaptıran borsaların tokenları ileride iyi para ediyor diyebilirim genelleme yapacak olursam. Tabi ki bu bir genelleme, kendiniz araştırmadan, guvenmeden gozu kapalı girmeyin hicbir şekilde.
Projenin "sezgisel bir yol cizmek" diye bir sloganı var. Yani teknik olarak pek anlamayan veya sektorun işleyişinden haberdar olmayan kullanıcılara ticaret yaparken yol gosterme gibi bir misyonları var. Acıkcası detaylı incelemedim goz ucu baktım ve şu ana kadar yaptıkları yeterli geldi bana ilerisi icin de. Ben kripto borsasında teknik analizmiş, grafiklermiş pek guvenmiyorum acıkcası oyle şeylere bu dunya cok farklı benim icin, hic beklemediğim şeyler gelişiyor piyasa da. 10 dolara sattığım tokenların, hicbir destekli projesi olmamasına rağmen, sanırım sadece total supply'si duşuk olduğundan binlerce dolar olduğunu gordum. Kryll.io'ya da o acıdan bakıyorum şuan, iyi bir proje, 220 milyon total supply (şuan ki piyasaya ve kripto borsasına gore gayet iyi), 0,2$ ico fiyatı, gozumde eski ornekler birleşince cezbediyor beni

Her neyse kayıt olmak icin
Referanslı link: https://kryll.io?referral=5a7c38d5205318511f5c1033
Referanssız link: https://kryll.io/
KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLMAYAN, ICO NEDİR, NASIL KATILINIR GİBİ SORULARI OLAN ARKADAŞLAR ONCEDEN ANLATIMINI YAPTIĞIM BU VİDEOYA BAKABİLİRLER:
Ekstra sorusu olan dm veya @Cryptoadamc twitter adresimden sorabilir.
--------------------
EDIT:

ICO token satışları Mart 20'ye kadar devam edecek,
Şuandan itibaren 2 saat icerisinde alışlara %30 bonus;
13 Şubat'a kadar alışlara %25 bonus;
20 Şubat'a kadar alışlara %20 bonus;
27 Şubat'a kadar alışlara %10 bonus;
6 Mart'a kadar alışlara % 5 bonus veriyorlar. 6 Mart'tan 20 Mart'a kadar ise bonussuz satış surecek.