Siteye kullandığımız hesapların girişlerini sağ ust koşede adınızın bulunduğu yere tıklyarak buradaki settings bolumune girerek ekleyebilirsiniz. Yine aynı şekilde buradan adınızı ve mailinizi değiştirme imkanınız mevcutken hesaplarınızıda bounty yazan bolumden ekleyebilirsiniz. Yine aynı şekilde mew hesabınızıda wallet bolumunden eklemeniz durumunda bounty bitiminde ucretiniz bu hesaba yatırılacaktır. Ornek bir şekilde eklenmiş şeklini resimde gorebilirsiniz.

Bountylere goz atmak istiyorsanız eğer yine az onceki girdiğiniz yerden browser seceneğini secerek site uzerindeki mevcut bounty kampanyalarını gorebilirsiniz. Buradaki bountyler active campaigns - participation closed - finished campaigns olarak 3'e ayrılıyor. yani aktif *- katılımcı almamakta ve bitmiş bountyler olarak. katılmak istediğiniz bountynin uzerine tıklayarak panelini gorursunuz

herhangi bir teklifin icerisine girdiğinizde yukarıdaki resimde gorulduğu gibi ve ozellikle cizgi icerisine aldığım bolume tıklayarak gorevlerin facebook, twitter gibi ceşitli şekillerde ayrıldığını gorebilirsiniz. Buradan katılmak istediğiniz sosyal platformu seciyorsunuz ve sayfanın en altına inerek oradaki kutucuğu işaretliyorsunuz ve daha sonrada ust kısımda bulunan facebook sayfalarına girerek gorevleri yerine getirmeye başlıyorsunuz. Puf nokta burasıdır kutucuğu işaretlemeden gorevlere başlamayınız. Ayrıca her kampanyanın kurallarını iyice ve dikkatlice okuyunuz.

sosyal platformlara ise buraları tıklayarak girebilirsiniz.

Her kampanyanın yol haritalarıda hemen kenarında bulunan panelde belirtilmiştir. Burada başladığı tarih ve biteceği tarih belirtilmekle beraber gerekli coin veya tokenların gonderilmeye başlanacağı tarih acıkca belirtilmiştir. Burada bulunan share bounty butonu ile referans linkinizi ve visit website ile bounty yapan firmanın sitesine ulaşabilirsiniz. Ornek bir kampanya yol haritası.

Yine aynı şekilde sağ ust koşede bulunan kullanıcı adı bolumune geldiğiniz my campaigns bolumune girdiğinizde burada en az 1 tane kampanyasına katıldığınız bountylerin listesini gorebilirsiniz. Devam etmekte olan ve bitmiş olan her turlu bounty bir kere katılmış olduğunuz icin burada listelenmektedir. Burada view my entries bolumu o bounty'den kazanmış olduğunuz coin veya tokenların sayısını gostermektedir. Bunlarda kampanya bitiminden sonraki surecte cuzdanlarınıza gonderim başlayacağı zaman belli olmaktadır. Ayrıca buraya tıkladığınız aktif olarak katıldığınız sosyal platform kampanyalarını gorebilirsiniz. Ornek sayfa;

buda benim katılmış olduğum pintify kampanyasında kazanmış olduğum sadece telegram miktadırırdır. Diğerlerinede aktif olarak devam etmiş olsaydım eğer onlardan da guzel rakamlar kazanacaktım fakat sadece telegram grubuna uye olduğum icin bu miktarı kazandım

Telegram gruplarında genelde uye olmanız yeterli ekstradan birşey yapmanıza gerek olmuyor ama siz yinede arada girip mesaj atarsanız iyi olur. Buda pintify odemesinin yapıldığına dair kanıt.

Uyelik icin ise Bağlantımı kullanırsanız sevinirim.:
refli: https://bountyhive.io/r/sezer
refsiz: https://bountyhive.io