Arkadaslar suan cok şukur 5+5 hamileyim. Burda gebelik testlerine bakarken bir kac arkadasın her gun gebelik testi yaptığını gordum. Gun gun silik cizgilerin koyulaştığını paylaşmışlar. Bende adetime 4 gun kala test yaptığımda silik cizgiyi gorunce o arkadas gibi yapıp herkese yardımcı olmak istedim. Cunku arkadasın yaptığını cok faydalı buldum. Kendiminkileri onunkiyle kıyasladım icimi rahatlattım o yuzden bende adete kadar test yaptım ve benimde cizgim giderek koyulaştı cok şukur. Koyduğum fotoğrafta beklenen adet gunune 4 gun kaladan beklenen adete kadar her gun yaptığım testler var. Sonuncu testte adet gununu 3 gun gectiğinde yaptım ve o tam cift cizgi cıktı. 3 gun kala 2 tane test yaptım cunku testin bebetime olduğunu farkettim. İnternette herkes bebetime yanlış sonuc veriyor yazmışlar. Cok hayal kırıklığına uğrayan olmuş bu testten ama benim sonucum doğru cıktı şukurler olsun. İlk testlerdeki silikler hic gorunmuyor fotoğrafta ama silik cizgi var o testlerin hepsinde cok azda olsa. Testleri her sabah ilk idrarla yaptım. Gece sıvı alınmadığı icin idrarda daha yoğun hcg bulunuyor cunku. 4+5 ken doktora gittik ve kese gorunmedi. Doktor kesenin karından gorunebilmesi icin beta hcg nin 4000 olması gerekiyor dedi. Haftaya gel o zaman gorunur dedi. O gun yani adetim tam 1 hafta gectiğinde kanda beta hcg 1764 cıktı. Doktor 2 gun sonra tekrarla istersen dedi. 2 gun sonra değerim 3900 olmuştu. Bugun gittim yine doktora ve kese ve bebek gorundu cok şukur. Kalp atışları icin bayramdan sonra gel dedi. Cok uzun anlattım farkındayım kusura bakmayın ama bu tarz yazıları hamilelik duşunurken cok aradım okumaya ihtiyacım olduğu icin sizlerinde işine yarar diye yazdım.
Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya calışırım. Allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı duzgun guzel ahlaklı akıllı uslu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah kimseyi evlatla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.