Once lekelenmem sonra kanamam oldu. Duruyor gibi olup tekrar başlıyor. Sonra adet kanaması gibi oldu 1 hafta sonra...Ardından kocaman pıhtı parcaları duşurunce doktora gittim.
Bir daha kurtaj yapacaktı istemeyince Metiler diye bir ilac verdi...İlac işe yaradı pıhtıları attım.
Başka doktora gittim. Şu an iyi durumdasın, dedi. Metiler'e devam et dedi. Ama BetaHCG 90 cıktığı icin haftaya kontrole cağırdı.
Bu arada kanamalarım devam ediyor. Oh be bitti diyorum yeniden başlıyor. cok kısa suruyor.
3 gun sonra kontrole gideceğim ama benim gibi 20 gun gecmesine rağmen kanaması devam eden var mı?
yaşayan var mı bunu?
Kanama ne zaman yurusem aktif olsam başlıyor ve kahverengiye donup duruyor. mesela şu an kahverengi akıntı şeklinde. Bazen o akıntı da sarıya donup bitecek gibi oluyor ama diyelim ev işi yaptım bakıyorum kanamaya donmuş. WC de fark ediyorum. siliyorum kahverengi akıntıya donuyor kan.
Enfeksiyonum yok. Kanama miktarı da az. Benim gibi uzun sure kanayan oldu mu cok az da olsa*
Ne olur icimi rahatlatın cok kafaya takan biriyim....oyle abartıyorum ki bu kanamalar hic gecmeyecek gibi geliyor oysa ki azaldı da....ama hala hala var.

tekrar hatırlatayım 20. gunum kurtaj sonrası.