30. Projenin Konusu
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yeni proje konumuzda guzel bir olaya vesile olmak istedik. Biliyoruz ki hepimiz elimizden geldikce oruc tutan, yardım etmeyi seven insanlarız.
Ramazan ayında elimizdekini paylaşmamız gerektiğini, ac olanın halinden anlamamız gerektiğini biliyoruz. Bu kapsamda yeni proje konumuz Durumu kotu olan ailelere veya kişilere yardım etmeniz. Bu projemiz sayesinde hem sizler hem bizler hemde yardım edilmiş olan ailelerin mutlu olacağını duşunuyoruz.
_ Postunuzda hislerinizi de yazmanız gerekmektedir. Unutmayalım ki bu postu makaleleştirmek sizin elinizde._
Butun katılımcılarımız şimdiden teşekkur ederiz.
Projeye Nasıl Katılabilirsiniz?
Yazacağınız yazınızın altına 'cointurk' etiketini yazınız. (sırası onemli değil)
Bu yazının altına projeyi katıldığınızı anlamamız icin yorum yazınız.
Kendi yazınızın yanına başlık olarak [Cointurk 30. Projesi] 'ni ekleyiniz. ( Kendi yazınızın başlığı + [Cointurk 30. Projesi] )
Bu yazıya oy veriniz ve resteem yapınız.
Discord kanalına katılarak proje başlığına discord idnizi yazmalısınız. ( Discord katılım https://discord.gg/nX8SxYn )
Gelecek proje konusu onerisi yazmalısınız.
KATILIM KURALLARINA UYMAYAN KİŞİLERİN YAZILARIN OYLANMAYACAKTIR.
Butun kurallara uyduğunuzdan emin olunuz.
İleride surekli bu tur projelere katılmak isteyenler @kusadasi 'nı takip edip bu projeyi resteem yapınız.