Airdroper.com
Son zamanlarda onlarca airdrop sitesi cıktı ama biz biraz daha airdrop avcılarına yonelik bir siteye ihtiyac olduğunu duşunduk. Bildiğiniz gibi her gun neredeyse onlarca yeni airdrop cıkıyor ve bunların iclerinden hangisinin katıldığınıza değip değmeyeceğini kolay kolay bilemiyorsunuz. Hatta hangisine katıldığınızı, katıldıysanız bile şifrenizi ne yaptığınızı (hesap oluşturmanızı isteyen airdroplar icin), form doldururken benim eth adresim neredeydi? benim twitter kullanıcı adım neydi? gibi sıkıntıları ortadan kaldıran bir site yapmak istedik. Olabildiğince basit ve sade yapmaya calıştık her şeyi tek sayfaya sığdırarak kafa karışıklığının onune gecmek istedik umarım işinize yarar olmuştur.

Son zamanlarda onlarca airdrop sitesi cıktı ama biz biraz daha airdrop avcılarına yonelik bir siteye ihtiyac olduğunu duşunduk. Bildiğiniz gibi her gun neredeyse onlarca yeni airdrop cıkıyor ve bunların iclerinden hangisinin katıldığınıza değip değmeyeceğini kolay kolay bilemiyorsunuz. Hatta hangisine katıldığınızı, katıldıysanız bile şifrenizi ne yaptığınızı (hesap oluşturmanızı isteyen airdroplar icin), form doldururken benim eth adresim neredeydi? benim twitter kullanıcı adım neydi? gibi sıkıntıları ortadan kaldıran bir site yapmak istedik. Olabildiğince basit ve sade yapmaya calıştık her şeyi tek sayfaya sığdırarak kafa karışıklığının onune gecmek istedik umarım işinize yarar olmuştur.

Ozellikler
Kopyalama panosu: Neredeyse her forma aynı bilgileri tekrar tekrar giriyoruz ve bu bilgileri not belgelerinin arasında aramakla uğraşıyoruz.Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak icin kendi bilgilerinizi kolayca kaydedip gerektiğinde kopyala butonuna basarak kolayca kopyalayabileceğiniz bir pano.
Notlarım: Bazı airdroplar tokenlerini alabilmemiz icin kendi sitelerine kayıt olmamızı istiyorlar. Hesap acsak bile tokenler hemen yansımıyor ve bu tokenleri cekebilmemiz icin en az 1 ay beklememiz gerekiyor. Ama bu surec bittiğinde siteye girerek airdroptan gelen tokenlerimizi almayı unutuyoruz. Kısaca hatırlatma amaclı veya herhangi başka bir not almak icin notlarım kısmını kullanabilirsiniz.
Katılabileceğin airdroplar: Adı ustunde burada gozuken aidroplar henuz katılmadığınız yani katılabileceğiniz airdropların listelendiği bolumdur. Yeni bir airdrop eklendiğinde bu kısımda gozukur.
Katıldığın aidroplar: *Katılabileceğin airdroplar kısmında gozuken airdroplara katıldıktan sonra "katıldığım airdroplara ekle" butonuna basarak bu bolume ekleyebilirsiniz. Boylece hangi airdropa katıldığınızı kolayca takip edebilir ve zamanı gelince airdrop tokenlerinizi alabilirsiniz.
Katılmadığın airdroplar: Katılabileceğin airdroplar kısmında gozuken airdropa herhangi bir nedenden dolayı katılamadıysanız "katılmadığım airdroplara ekle" butonuna basarak buraya ekleyebilirsiniz.
NOT: Lutfen sitedeki alanlara private key vb. onemli şifrelerinizi girmeyiniz!