Merhaba konuyu doğru yere mi actım bilmiyorum lutfen kusura bakmayın.son adet başlangış tarıhım 1 mayıstı.adet sonrası gunlerini tam hatırlamasamda eşimle birliktelik yaşadık ama hic birinde ice boşalma durumu olmadı ondan eminiz.spiral taktırmak istiyordum mayıs 28 de (cumartesi) ilk gun adetim başladı zaten ilk gun cok az şekilde olur. 2.gun (pazar)dolu bişekilde oldu 3.gun ise yine cok az oldu.3.gun spiral taktırmak icin devlet hastanesine gitmiştim.gitmeden once sağlık ocağındaki ebemiz test yapılması gerektiğini soylediği icin bende 26 mayıs perşembe gunu kan testi verdim 1,20 cıktı gebelık değeri.bu sonuclarla birlikte devlet hastanesinde spiral takıldı testin negatif cıktıktan sonra perşembe gununden pazartesi gunune kadar eşinle birliktelık yaşamadıysan negatifsin dediler ki birliktelıkte yaşamadık.ama benim adetim 3gun bile surmemiş oldu normalde 7 gun surerdi.sormak istediğim sağlık ocağında ki testte bir gec dollenme varsa ilişki 1 hafta once yaşandıysa yinede doğru sonuc verır mı ?ben burdaki soru cevapları okuyup ondan mı etkılenıyorum bılmıyorum ama kendımı hamıle gibi hissediyorum ara ara bel ağrım oluyor.şimdi hamıleysem spiral nasıl cıkacak cıkarken gebeliğe zarar verır mı lutfen yardımcı olur musunuz.