Uzun zamandır yoğun işlerim dolayısıyla pek konu acamıyorum. Bundan dolayı sizlerin affına sığınıyorum.
Bu konumda ise sizleri guzel bir haber ile karşılamak istiyorum.
4 Ay once sizlere sunmuş olduğum WCXT şu anda XT olarak yenilendi.
Kendi borsası şu anda acılmış durumda, BTC, LTC, ETH ve USDT gibi coinler ile şu anda alım satım, yatırma ve cekme işlemleri yapabiliyorsunuz.
Buna ek olarak XT alabiliyorsunuz. Aldığınız XT coinlerin diğer coinler ile de alım ve satım işlemleri 2018'in 3. Ceyreğinde acılacak. O yuzden şu anda en duşuk fiyat olan $0,04 fiyatından almak isteyenlerin almaları mantıklı olabilir.

Bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını da buradan soyleyeyim. Coin işlerinde hic kimsenin komutlarını dinlemeyin. Araştırın eğer aklınıza yatar ise alın.
Bu iş risk işidir. Bunu bilerek ve goze alarak girmeniz daha makbul olacaktır.
Her neyse asıl konumuz olan sizlere 4 ay once actığım konu aracılığıyla UCRETSİZ olarak 50 WCXT aldırmıştım. Bu coin XT olarak değişiyor şu anda ve elinizdeki WCX'ler 50*10 işleminden 500 XT yapıyor.

Bunu nasıl taşıyacağınızı aşağıdaki adımlarda anlattım. Tum işlemleri sorunsuz olarak yaparsanız taşıma onayına kadar gelebilirsiniz.
Aşağıdaki linklerden biri ile siteye gidebilirsiniz.
Kayıt Linki: https://wcex.com

İlk yapmanız gereken işlem kayıt ol butonuna basmak olacaktır.

Sonrasında ise gelen forma sizlere UCRETSİZ olarak aldırdığım WCX adresine kayıt olduğunuz mail adresiniz ile kayıt olmanız gerekli. Şifreniz o gunkunden farklı olabilir.

Mail adresinize boyle bir mail gelecektir. Onaylama linkine tıklamanız gerekli.

Mail adresinizi başarıyla onayladınız. Buraya kadar cok iyi geldik. Gerisi cok daha kolay.

Hesabınıza giriş yapmalısınız.
Once ustteki Token Sale sonrasında ise The X Token butonuna basmalısınız.
Karşınıza burası gelecek. Buradaki Claim butonuna bastığınızda XT hesabınıza 10 ile carpılmış bicimde gelecektir. Ancak onay bekler şekilde.
Gorduğunuz gibi XT geldi ancak onay bekliyor. Bu onayı ne zaman yapacağınızı da hemen soyleyeyim.
Bu onay bu borsaya gelecek olan kimlik doğrulama aracı sonrasında, kimliğinizi doğruladıktan sonra yani bittrex, ve binance borsalarında yada koineks borsasında yaptığınız kimlik doğrulama işleminden sonra kullanımınıza acılacak.
Sonuc olarak WCX coininizi borsaya başarıyla taşıdınız. Bu konuyu actığım tarih olan 15.05.2018 ve Saat: 11:20 civarında XT fiyatı $0,04.
Bu değer illaki artacaktır. Araştırdıktan sonra aklına yatan kişiler icin bu fiyat bulunmaz bir fiyat olacaktır.
Bu konumuzda bu kadar. Goruşlerinizi yorumlarda esirgemeyin.
Herkese bol kazanclar.
Kaynak: Buyuk Gun Geldi! WCX Borsası Acıldı! Hemen Tokenlerinizi Taşıyın!