Nauticius Borsası - CryptoEd Projesi
🔹Toplam odul 62$, 12$'ı anında cekim var.
🔹12$ değerinde NTS token (cekim ve satım acık)
🔹2200 KED Token Değeri ~50$ (15 Mayısta borsaya girecek)
🔹Icobench:3.5/5
🔹Son tarih 15 Mayıs
👉REFERANS LİNKİ / Referanssız Link
1- Tıkla, borsaya uye ol, KYC işlemini tamamla.
Kayıt olurken referans kodu olarak "AHMTKFL" yazarsanız bana da destek olmuş olursunuz.
2- KYC işleminden onay aldıktan sonra kampanya sayfasına bilgilerinizi girip kampanyaya katılın. KED Token bu borsada gelecek ay listelenecek.
👉https://nauticus.io/home/krypted/
Not: KYC işlemi red olursa KYC sayfasında canlı destekle goruşebilir mail atabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar. Onay suresi 7 gun surebiliyormuş. Bu kampanya 15 Mayısa kadar devam edecek.
Not 2: Benim KYC işlemimin onay alması yaklaşık 20 dakika surdu.
Not 3: Naitucus Airdropunda eski uyelikler alamazlar. Eski uye iseniz ve Kyc yapmışsanız sadece KED token alırsınız. Ama henuz Kyc yapmamışsanız; yeniden yukardaki kodla başka maille uye olun. Sonra Kyc işlemini tamamlayın.
🔹12$ değerinde NTS token (cekim ve satım acık)
🔹2200 KED Token Değeri ~50$ (15 Mayısta borsaya girecek)
🔹Icobench:3.5/5
🔹Son tarih 15 Mayıs
👉REFERANS LİNKİ / Referanssız Link
1- Tıkla, borsaya uye ol, KYC işlemini tamamla.
Kayıt olurken referans kodu olarak "AHMTKFL" yazarsanız bana da destek olmuş olursunuz.
2- KYC işleminden onay aldıktan sonra kampanya sayfasına bilgilerinizi girip kampanyaya katılın. KED Token bu borsada gelecek ay listelenecek.
👉https://nauticus.io/home/krypted/
Not: KYC işlemi red olursa KYC sayfasında canlı destekle goruşebilir mail atabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar. Onay suresi 7 gun surebiliyormuş. Bu kampanya 15 Mayısa kadar devam edecek.
Not 2: Benim KYC işlemimin onay alması yaklaşık 20 dakika surdu.
Not 3: Naitucus Airdropunda eski uyelikler alamazlar. Eski uye iseniz ve Kyc yapmışsanız sadece KED token alırsınız. Ama henuz Kyc yapmamışsanız; yeniden yukardaki kodla başka maille uye olun. Sonra Kyc işlemini tamamlayın.