arkadaslar merhaba. yeni uye oldum. bu durumu yasayan var mı? 22haftalık gebeyim 2hafta once akıntı şikayeti ile hastaneye gittim vajinak kultur aldılar ver candida glabrata uremiş fitil verdiler haftada 2kez kullandım bugun son fitili kullanacagım. bugun oğlenden beri iş yerinde idrarımı yaparken bi zorlandım ama icten gelen bi zorlanma değildi sanki bacaklarımı acamıyormuşum gibi. evde duşta farkettim ki vajina dudaklarım bayağı bir şişmiş. ikisi de. ve semsertler gercekten hatta idrar yaptıgımız kısımı da kapatmış idrar yapmada o yuzden zorlanıyormusum demekki. bir de baskı hissediyordum vajinamda surekli tuvalete gitme isteği ve baskı. bebeğim makat duruş suan ayaklarını uzatıyor diye dusundum ama sanırım şişlikten dolayı baskı hissediyorum. hastaneye gitmeye de korkuyorum akıntıdan gittim 3gun yatırdılar. 2-3gun once de jilet yapmıştım tabii artık karın da şiş tam goremedim pata kute yaptım tahriş de olmuş olabilir bilemiyorum. canım acımıyo sadece dokununca acıyo. daha once bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba. biraz takıntılı oldugum icin sırf bu yuzden hesap actım....