bunlar adına sabit bi konu goremedim bu yuzden altcoinlerle ilgili paylaşımlarımı burada yapıcam.
ocak 2018 de 950 dolar olan(evet 950 dolarken de elimdeydi satmamıştım) zcash in elimdeki %85 lik kısmını biraz evvel 37 dolardan sattım, satoshi değeri 1 olan farklı bi coine yatırdım tumunu. madem guvenli liman olarak yanaştığımız coinler bizim icimizden gecmiş, o zaman bu saatten sonra buyuk denizde boğulalım boğulacaksak.
şu anki tek risk coinin borsadan delist edilmesi. coin borsaya (bittrex) 6 ay once eklendiği icin en az 1-1,5 sene delist edilceğini zannetmiyorum. zcashte 2 kat kÂr icin şu an 37 doların 72 ye yukselmesi gerekiyor ama burda 1 sat 2 ye cıksa yeterli. bakalım işler planladığım gibi yurur yani gecmişte olduğu gibi altcoin balinaları gozune kestirebilirse 10 un ustunu gorur diye duşunuyorum zira 2015-18 arası hemen her gun altcoinleri inceliyordum. asla sabit kalanı gormedim. bigun geliyor ve o coin ya dip ya tepe yapıyor. ee 1 sattaki şey nasıl dip yapsın, bundan sonra yapacağı tek şey kÂr olur delist edilmedikce. bu yuzden 2,5 senedir elimde tuttuğum zcashlerin buyuk kısmını satıp buna girdim. reklam, kendi coinine birilerini gazlama muhabbeti olmaması icin ismini vermiyorum. sadece altcoinlerle ilgili bi şeyler yaparken sureci yazıya dokmeyi paylaşmayı seviyorum hobi gibi bi şey. hakkımızda hayırlısı bakalım.
Altcoin
Kripto Para Forumları0 Mesaj
●2 Görüntüleme